De ideale kerstkleur: Kiko Luscious Cream lipstick 511


Hi allemaal! Als je dit leest is het KERST! Te gek! Ik ben waarschijnlijk bijna klaar om cadeautjes uit te pakken en te genieten van allemaal leuke en lekkere dingen. Ik wil je vandaag een lipstick laten zien die vóór de Kerst mijn hart heeft gestolen. Het is de Kiko Luscious Cream Lipstick in de kleur 511.

Kiko Luscious Cream Lipstick 511- 6,90 euro via Kiko EindhovenDe verpakking is erg bijzonder! Bij de Luscious Cream lipstick druk je op de bovenkant, zodat je de lipstick eruit kunt trekken. Heel handig is het niet, maar luxe is het wel. De lipstick is erg romig en blijft niet heel lang zitten. Als je iets eet of drinkt, moet je absoluut even bijstiften. Het is wel een perfecte rode kleur! Warm, maar niet te warm. Daarnaast is de prijs ook heel fijn.

De finish is niet héél glanzend, maar absoluut niet mat. Ik zou zeggen: romig, creamy. Hopelijk begrijp je dan wat ik bedoel :-) De lipstick glijdt over de lippen en voelt prettig aan, totaal niet uitdrogend of overdreven glossy.Ik houd van deze kleur. Het is echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooie rode lipstick die ook goed staat als je een lichte huidskleur hebt. Ik ben blij dat Kiko nu veel beter verkrijgbaar is in Nederland. Er zit sinds kort ook een winkel in Eindhoven, zo fijn!

Kende jij de Luscious Cream lipsticks al?

3 opmerkingen

 1. Ik vind dit een heel mooi kleurtje, ik denk dat mij deze ook wel zou staan. Vind rood altijd zo wennen bij mezelf haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook een Kiko sinds kort in Den Haag! En daar ben ik heel blij mee, want vind het een fantastisch merk! Lijkt deze kleur op Ruby Woo van MAC? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Ruby Woo zelf niet, maar dit is een heel heldere, rode kleur! Moet wel zeggen dat Mac over het algemeen langer blijft zitten, maar Kiko is daarentegen veel beter betaalbaar en draagt wat prettiger naar mijn mening :-)

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!