Review: Kat von D Lock It concealer (light 16)


De allerlaatste in mijn gekochte Kat von D-reeks: de Lock it concealer! Dankzij een review van Cynthia (Misslipgloss) werd ik zo enthousiast dat ik hem wel moest proberen. Of ik net zo enthousiast ben als zij, lees je vandaag!

Kat von D Lock it concealer- 25 dollar via Sephora.com en 25 euro via Sephora Barcelona

Verkrijgbaarheid, kleurenpalet, prijs

De concealer is verkrijgbaar in véél kleuren waarvan light 16 de allerlichtste is. Er zijn wel verschillende ondertonen verkrijgbaar, dus het is goed om eerst te swatchen of reviews te bekijken voordat je koopt. Dit product bevat 17ml wat behoorlijk veel is voor een concealer. Daartegenover staat wel dat 'ie 25 euro kost, wat een aardig bedrag is. Hij is in de EU nogal lastig verkrijgbaar, maar je kunt hem natuurlijk bestellen via Sephora.De concealer zit in een hygiënische verpakking. Hierboven zie je de bestanddelen. Er zitten aardig wat siliconen in.

Kleur 16- swatches, ondertoon, dekkingHierboven zie je swatches op mijn arm. De ondertoon is duidelijk geel. Ik ben heel wit, dus het steekt enigszins af. Toch blijkt deze kleur wel een match voor mij te zijn op mijn gezicht. Ik heb de concealer op deze foto niet op puistjes getest (die had ik die dag gelukkig niet).


Links zonder concealer, rechts met concealer.


Full face make-up en rommelwimpers ;-)


Conclusie

Zoals je op de foto kunt zien, heb ik hele fijne lijntjes onder mijn ogen. Ik moet jammer genoeg bekennen dat de concealer best wel in de lijntjes gaat zitten, ondanks dat ik hem direct afpoeder. De kleur vind ik persoonlijk wel een goede match. Ik bracht de concealer aan met een concealer ei. Het product smeert verder wel fijn.

De houdbaarheid van deze concealer is wel absoluut magisch. Het blijft me-ga lang op zijn plek zitten zonder te gaan glimmen, echt bijzonder. De concealer is alleen zéker niet goed genoeg gepigmenteerd om een heftige puist te bedekken, naar mening. Een tattoo bedekken? Nee, echt niet... donkere kringen wordt waarschijnlijk al een enorme uitdaging. Voor mij is dat oké, maar het product doet dus niet helemaal wat het belooft. Dat is wel jammer.

Houdbaarheid? Zéér oke. Dekking? Mwah, niet zó heftig. In de lijntjes? Helaas een beetje. Kleur? Goed. Ik ben gematigd enthousiast.

3 opmerkingen

  1. Verrassend om te horen dat de dekking niet-zo is. Ik dacht dat dit juist de meeste dekkende concealer ooit moest zijn. Jammer dat hij in de lijntjes trekt! Nee, het spreekt me eerlijk gezegd niet zo aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de lijntjes, voor de rest klinkt hij echt super fijn! Ik hou het voorlopig maar bij mijn Bobbi Brown.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer van de lijntjes inderdaad, ik hoop nog steeds de concealer te vinden die geweldig dekt en niet na afpoederen alsnog in de lijntjes gaat zitten. Kat van D heeft mooie producten, maar deze zou ik dan net weer niet kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!