Last-minute kerstcadeau ideetjes: BUDGET

De allermooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken: KERST! Ik heb het grootste deel van mijn kerstcadeautjes al in huis gehaald, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen zo snel is en dat er dit weekend nog lekker veel geshopt gaat worden :-) Om je daar een handje bij te helpen, heb ik vandaag een budget-variant van last-minute kerstcadeautjes!


1. Essence Merry Berry highlighter - 3,39 euro

Ten eerste deze suuuper mooie highlighter van Essence! Het is een limited edition, dus ik stel voor om hard naar de winkel te rennen als je hem nog wil ;-) Het ideale, kerstachtige én betaalbare make-upcadeautje voor de feestdagen.


2. Max&More oogschaduwpalette - 1,79 euro

Als je een cadeautje wil geven aan een echte make-upliefhebber maar niet het budget hebt voor een Urban Decay palette, is hier je oplossing. Dit mega mooie dupe palette kost maar 1,79 euro en bevat matte en shiny kleurtjes.


3. Hema douchefoam (4 euro)

Persoonlijk houd ik van Rituals producten (met name hun foams), maar deze van Hema is misschien wel nóg lekkerder. De destressing is mijn favoriet- zo lekker 's avonds voordat je naar bed gaat. Heeft een rijk schuim en kost de helft van een Rituals fles.


4. Kiko nagellak (2,50 euro)

Eerlijk is eerlijk, Essie is mijn favoriete nagellakmerk. Toch ben ik ook zeer te spreken over de nagellakken van Kiko. Zeer betaalbaar en keuze uit heel veel kleuren! Blijft bij mij zeker 4 dagen zitten.


5. Essie nagellak (Big Bazar) 1,99 euro

Oke, oke. Er is qua kleur zeker niet zoveel keuze bij Big Bazar als bij Etos, maar goed. Voor twee euro mogen we niet teveel wensen, toch? Wil jij toch een kwalitatief heel goede lak geven, maar niet tien euro betalen? Ga dan naar Big Bazar en scoor een koopje!


6. Theelichthouders (Primark) 2,50 euro

Deze roségouden theelichthoudertjes vond ik op de kerstafdeling van Primark. Daarnaast waren er nog veel meer leuke accessoires voor kleine prijsjes. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een leuk, klein cadeautje!


7. Beauticology giftsets (9.99 euro en lager)

Bij de Etos kun je momenteel heel veel leuke giftsets van Beauticology kopen, waaronder deze met drie kleine body butters er in. Ik zou eerder zeggen bodylotion in plaats van butter, maar ze zijn erg fijn en enorm leuk verpakt. Ook voor (veel) jongere en oudere vrouwen geschikt!

Zo, wie weet heb ik je nog op een ideetje kunnen brengen :-) Wat hoop jij onder de boom terug te vinden?

7 opmerkingen

 1. Leuk artikel, met fijne cadeau ideeën :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaaaass, Kiko is ook mijn favoriete nagellakmerk! Ik doe eigenlijk niet aan kerstcadeau's, maar dat zou ik zeker graag onder de boom willen vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ideeën! Momenteel zijn de nagellakjes van Kiko echt mijn favoriet. Op dit moment draag ik een gouden kleur met glitters, vorige week aangebracht en zit nog steeds perfect op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die bodybutters wou ik laatst kopen maar verkochten ze hier in t filiaal niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke ideeën! de highlighter is echt een toppertje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede ideeën, vooral die highlighter lijkt me echt een top product.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel! Die highlighted wil ik <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!