Review: Kruidvat Super Lash wimperserum (de eerste 6 weken)


Een betaalbaar wimperserum, daar zag Kruidvat wel wat in. Ik begrijp het helemaal, want niet iedereen kan dure merken als Revitalash betalen. In de budgetcategorie was er nog geen wimpergroeimiddeltje te vinden- nu wel! Ik ben het product nu zes weken aan het testen en ik wil je graag de eerste resultaten laten zien!

Kruidvat Super Lash wimperserum- 9,99 euro

PS. SORRY dat er zo veel mis gaat deze week met mijn artikelen- ik maak het goed ;-)


Je brengt het wimperserum aan op gereinigde ogen voordat je gaat slapen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een eyeliner, maar is verder doorzichtig. Ik raad je niet aan om het 's avonds aan te brengen en dan nog uren wakker te blijven, want het product mag niet in contact met je oogbal komen. Ik heb het spul gelukkig nog geen één keer in mijn oog gehad. Voorzichtig uitspoelen is wel een optie.


Je vraagt je natuurlijk af hoe het kan dat je wimpers gaan groeien van zo'n middeltje. Het magische ingrediënt is in dit geval bimatoprost (vierde op de lijst). Dit is een middeltje dat officieel wordt gebruikt in oogdruppels bij mensen die de oogziekte 'glaucoom' hebben. Het zorgt ervoor dat de druk op de oogbal minder wordt. De gebruikers van dit middeltje merkten dat hun wimpers dikker, langer en soms zelfs donkerder werden. Een bijzondere bijwerking! Voila: het magische middel werd geboren.

Dit middeltje kent helaas ook wat minder fijne bijwerkingen. Als je merkt dat je hier last van krijgt, moet je dan ook stoppen. Je kunt er bijvoorbeeld rode of jeukende ogen van krijgen. Overige bijwerkingen die weinig voorkomen zijn droge ogen en zwellingen. 

Zelf had ik geen last van deze bijwerkingen, maar ik kreeg wel af en toe van die doorzichtige blaasjes op mijn lid. Die doen geen pijn, maar ik merkte wel op dat het in het begin steeds terugkwam. Via Instagram hoorde ik ook dat mensen hier last van hadden.

Goed, foto's spreken natuurlijk boekdelen in dit geval!


Voor



Na


Voor en na. ZIEN JULLIE HET? Op de tweede foto heb ik mijn oog wel ietsje meer open, maar ik kan het verschil echt goed zien! Ik merk vooral dat mijn wimpers rechter omhoog staan. Daarnaast zijn zeker de buitenste wimpers een opvallend stuk langer geworden. 

Verkleuring merk ik overigens niet (helaas). Mijn wimpers zijn nog even blond. Ik merk overigens ook nog niet heel opvallend dat mijn wimpers sterker aanvoelen.



En zo ziet het er uit met mijn hele hoofd erbij. Hoi.

In mijn meest recente mascara review van NYC vond ik ook al dat je echt kon zien dat m'n wimpers langer zijn geworden. En dat terwijl ik pas zes weken bezig ben. Ik ben ook begonnen met gebruiken in het begin van mijn wenkbrauw- ik hoop daar binnenkort ook verschil te zien!

Uiteraard moet ik nog een klein beetje terughoudend zijn, het product belooft namelijk pas na een maand of drie/vier het ultieme resultaat te hebben bereikt. Maar nu het product is gelanceerd en jullie allemaal mega nieuwsgierig zijn kan ik één ding alvast kwijt: dit goedje werkt echt. De moeite waard om ook te beginnen! 

Uiteraard houd ik jullie in de toekomst ook op de hoogte over de resultaten! Ik kan niet wachten om het uiteindelijke resultaat te zien.

Ga jij het serum proberen?

20 opmerkingen

  1. Ik zie zeker wel verschil! Looking good :) Ben wel benieuwd wat het voor mij kan doen, twijfel alleen of ik het zo lang volhoud. Ik ben een beetje lui met dat soort dingen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik durf dit niet te gebruiken.. Er zit ook een stofje in die er voor kan zorgen dat je iris gaat verkleuren of vlekjes krijgt. Het effect vind ik wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De bijwerkingen zijn inderdaad niet echt mis, maar gelukkig heb ik nergens echt last van gehad :-)

      Verwijderen
  3. Dat klinkt wel heel positief. En je ziet inderdaad wel duidelijk verschil. Ik heb zelf wel gevoelige huid, dus ik weet niet of ik het durft te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Snap ik! Altijd even uitkijken met dit soort producten. Kruidvat is gelukkig wel een fijn bedrijf als het gaat om dingen omruilen, als iets niet werkt kun je gewoon iets anders krijgen of je geld terug als je de bon bewaart :-)

      Verwijderen
  4. Je ziet inderdaad al een duidelijk resultaat! Ik ben het goedje nu ook net een week aan het testen. Ben heel benieuwd naar hoe mijn wimper er over een paar weken uit zullen zien. Zelf heb ik nog niks gemerkt van irritaties of roodheden. Heb het spul helaas wel al 2 keer in mijn oog gehad, maar goed ik ben gewoon onhandig haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wauw, ik ben echt overtuigd. Maar man, man, man.. wat een wimpers heb jij. Prachtig zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik hem nu 2 weken, nog even volhouden voor t resultaat er is hopelijk maar ik ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh ik hoor hier veel goede verhalen over! Ziet er inderdaad goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat goed! Ik zie zeker een verschil! Ik ben hem ook aan het testen (=hoopvol nu)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb er al een tijd lang 1 van 50 euro in gebruik dus ik wil deze zeker wel gaan proberen, zou me een hoop geld schelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ? Ben ik de enige die geen verschil ziet?
    Ik ben wel laten benieuwd: zijn er wetenschappelijke testen gedaan mbt de resultaten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk het wel ;-) Petsoonlijk vind ik dat je goed kunt zien dat de wimper rechter omhoog staat en iets langer is.

      Ik ga het artikel nog ietsje uitbreiden nav een reactie die ik kreeg van Sassysblog op Instagram.

      Verwijderen
    2. Oh en, kijk vooral naar de buitenste wimpers. Daar zie je het sowieso!

      Verwijderen
  11. Wauw, wat ziet dit er goed uit!! Ik zie echt wel verschil hoor. Ik heb er nog eentje liggen van Catrice maar ik gebruik zo'n serum altijd een dag of 3 en vervolgens vergeet ik het weer een week.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil hem zeker gaan proberen. Ik ben wel blij met mijn wimpers hoe ze nu zijn maar langer is natuurlijk nooit verkeerd! Mooi review weer Iris!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow ik zie echt het verschil!! Ik ben alleen nog geen 18, is het toch mogelijkb om het te gebruiken?��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zit geen leeftijd aan verbonden, dus dat zou geen probleem moeten zijn ;-) Wel even uitkijken voor mogelijke reacties natuurlijk!

      Verwijderen
  14. dat van je wenkbrauwen is dat ook van het Kruidvat ?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik gebruik dit nu +/- 3 maanden en bij mij zijn vanaf deze week rood/bruine lijnen op mijn ooglid te zien, precies op de plek waar ik het middeltje smeerden.
    Ook vallen nu ineens al mijn wimpers met bosjes tegelijk uit er groeien er nieuwe maar die blijven kort.
    ik stop met dit middeltje.. ik ben bang dat het niet veel goeds doet na een tijdje gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!