Iris verhuist #2: help, het is een beetje druk!

Hi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt, ben ik momenteel aan het verhuizen. Als je dit nog niet wist, wordt het tijd dat je mij gaat volgen via Instagram. Hoewel ik het haat dat bloggers soms met het bekende 'ik heb geen tijd' smoesje komen, ga ik het toch droppen: help, ik heb geen tijd. Het komt door mijn verhuizing dat ik me momenteel niet braaf aan mijn uploadschema kan houden. Maar ik wil nu wel eventjes tegen jullie kletsen!

Goed, ik ben dus aan het verhuizen. En daardoor lukt het me gewoon niet om te bloggen. Ja, ik had kunnen inplannen, ja, ik kan in de late avonduurtjes bloggen, maar er is meer aan de hand. Ik heb geen zin in halfbakken reviews waar ik niet mijn volledige aandacht en liefde in heb gestopt. Daarnaast staan bijna al mijn spullen al in mijn nieuwe appartement, terwijl ik er officieel volgende week pas volledig in mag wonen. Ik wilde bijvoorbeeld nagellak reviewen, maar één van de kleuren staat al in Zaltbommel. Dus het gaat even fout en warrig. Ook ben ik gewoon doodmoe: ik vlieg even heen en weer en heb gewoon even niet de kracht om te bloggen. Noem me een aansteller ;-)Ik wil jullie wel graag laten zien hoe het gaat. Hierbij alvast even een sneak peek! Ik ben zo blij met hoe het er uit komt te zien. Hier hadden ik en Eline nét de Expedit kasten in elkaar gezet (vandaar de troepjes). Maar het begint echt ergens op te lijken. Ik heb afgelopen week iedere dag spullen gebracht, schoongemaakt en iets aan de inrichting gedaan. Daarnaast was mijn moeder jarig, had ik veel opdrachten en moest ik ook op pad. Je begrijpt: het was even chaos.

Als je dit leest is het vrijdag. Ik vind het ontzettend stom om te vertellen, maar ik neem een paar dagen vrij van mijn blog. Ondanks dat ik me een grote kneus voel, gun ik mezelf een paar rustige dagen. Ik werk op dit moment te veel om er én een verhuizing én een blog bij te kunnen doen. Ik heb ontzettend veel aan mijn kop. Sorry daarvoor. Via Instagram laat ik jullie horen wanneer ik weer ga beginnen volgende week- uiteraard via mijn standaard om-de-dag schema ;-)

Tot volgende week!

6 opmerkingen

 1. Gewoon lekker rustig aan doen, dat bloggen komt vanzelf wel weer! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begrijpelijk hoor! Soms gaan er andere dingen voor. Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk doen ;) Pak tussen het verhuizen lekker wat rust. De blogjes komen vanzelf wel weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet hoeveel moeite het kost om te verhuizen. Hartstikke goed juist dat je even een break neemt. Krijg je ook meer energie van denk ik! Even rusten is helemaal niet erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verhuizen is niet niks! Neem je rust. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er al prachtig uit, lekker even de tijd nemen voor dit en dan weer naar het bloggen, heel logisch dat je even wat meer tijd nodig hebt. Een verhuizing is niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt groot gelijk hoor! Een verhuizing is vrij stressvol en daarom is het niet meer dan normaal dat je er even de tijd voor neemt.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!