Re-review: Sans Soucis Moisture Depot


Mocht je nu denken 'hé, die Deep Moist Depot van Sans Soucis komt me al verrekte bekend voor', dan kan dat kloppen. Ik schreef er al eerder over, namelijk in deze stapelreview met Sans Soucis producten. Ik moet het toegeven: ik heb mijn mening bijgesteld. Dit product heeft mijn hart gestolen en ik wil je er dus meer over vertellen dan in de korte stapelreview.

Sans Soucis Deep Moist Depot- 32,50 voor 30ml


Ik maakte in februari kennis met de producten van Sans Soucis. Het is inmiddels mei en na een paar maanden durf ik het echt stellig te zeggen: dit product van Sans Soucis is een wonder voor mijn huid. Ik gebruik het iedere ochtend voordat ik mijn make-up aanbreng en ik zie inmiddels zelfs verschil in het volume van mijn huid. Klinkt gek, maar hopelijk begrijp je wat ik bedoel: het is net alsof ik elke keer een heel klein faceliftje krijg. Zelfs mijn voorhoofdrimpel ziet er beter uit.


De belangrijkste ingrediënten:
Sweet almond oil- amandelolie, zorgt voor een zachte en soepele huid
Tocopheryl acetate- derivaat van vitamine E, versterkt de werking van amandelolie
Algae extract- algen extract. Kan kalmerend, verzachtend en anti-irriterend werken.
Sodium hyaluronate- let op, niet helemaal hetzelfde als hyaluronzuur. Sodium hyaluronate is een smaller molecuul dat makkelijker penetreert in de huid. Dit ingrediënt staat er om bekend dat het het vochtgehalte in de huid beter in stand houdt.

De Deep Moist Depot bestaat uit twee delen zoals je in het bijna lege flesje nog kunt zien. Wanneer je het product schudt, mengen deze delen met elkaar. Wat overblijft is een dunne substantie die snel intrekt en niet plakt. Daarom ideaal voor make-updragers! Het enige waar ik minder enthousiast over ben is de geur- het ruikt vrij sterk en ouwelijk, ik vind zoveel parfum niet nodig.Het is soms lastig om te zeggen dat je zeker weet dat een betere huid komt door een product. Er spelen namelijk zoveel andere dingen: hoe je je voelt (ziekte bijvoorbeeld), hoe je eet en drinkt, andere producten die je gebruikt... maar ik weet het zeker. Ik ging tussendoor namelijk een product van Nacomi gebruiken (niks mis mee overigens), maar mijn huid zag er steeds ietsje minder strak, 'plump' en gezond uit. Ook werd mijn huid minder snel glanzend, ik neem aan dat dat komt doordat mijn talgklieren minder hard hoeven te werken. Dat zijn verschillen die echt opvallend zijn. Wat wel jammer is is dat het effect niet voor altijd is: zodra je stopt met gebruiken, loopt je huid als het ware terug.

Ja, ik ben fan van de Deep Moist Depot. Ik kan hem iedereen aanraden die last heeft van een vette huid (voor het aanvullen van vocht zodat de talgproductie minder wordt) of juist voor mensen met een drogere huid. Ik kan me bijna niet voorstellen dat je hier niks aan hebt!

Ben jij bekend met dit product?

6 opmerkingen

 1. Je hebt me héél erg nieuwsgierig gemaakt! Klinkt als iets dat ik echt nodig heb met mijn vette, glanzende, maar plaatselijk ook droge huid.
  Maar je zal het niet aanbrengen 's avonds voordat je je make-up opdoet toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt rete goed. Alleen jammer van de prijs. Ik zelf persoonlijk nooit zoveel geld aan zo'n product uitgeven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh, gevaarlijk die reviews van jou want ik weet nu al bijna zeker dat ik hier ook wel vrolijk van ga worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne producten lijken me dit! Ik wil echt meer van dit merk proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt me zo nieuwsgierig met je enthousiasme over dit merk en deze producten! Ik heb hier nog nooit wat van gebruikt, maar dat wil ik zeker wel gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!