Telefoonhoesje ontwerpen via Egosketch


Tegenwoordig zeg ik niet heel snel 'ja' tegen een samenwerking als het om een telefoonhoesje gaat. Niet verwend, maar meestal vind ik de samenwerking gewoon niet heel interessant. Oeps ;-). Tenzij het om een telefoonhoesje ontwerpen bij Egosketch gaat. Met dit bedrijf heb ik één van mijn eerste samenwerkingen gehad toen ik nog voor een andere blog schreef. Memories!

Egosketch telefoonhoesje- 19,95 euro via Egosketch


Ik kan me herinneren dat mijn vorige hoesje een afbeelding van Humor Chic had gekozen (aanrader om eens op te zoeken als je van grofheid en mode houdt, briljant!). Ik vond dat hoesje zo vet, ik kon er gewoon geen afscheid van nemen! Helaas was dat hoesje voor de iPhone 4, dus ik gebruik hem niet meer. Toen kwam het verzoek voor een samenwerking en kwamen al mijn goede herinneringen aan Egosketch weer naar boven, haha.


Ik koos weer voor een rondom bedrukt hoesje met de simpele reden dat ik het mooier vind, ha! Je kunt het hoesje helemaal personaliseren met een foto maar daar heb ik niet zo veel mee. Het is dus wél mogelijk om voor een eigen foto te kiezen! Leuk als het een cadeautje is, bijvoorbeeld. Ik koos dit keer niet voor een grove print, maar voor een bladerenprint. Ik zie daar veel leuke hoesjes van, maar nooit voor mijn toestel- ik heb een iPhone SE en over het algemeen zijn daar weinig hoesjes voor te verkrijgen in Nederlandse winkels. Top dat het via Egosketch wel kan! Het hoesje heeft een prima kwaliteit en de print is mat. Beter, want die glanslaag beschadigt bij mij toch heel snel.

Verder wil ik je wel aanraden om een rechtenvrije afbeelding te kiezen. Als je via Google random iets opzoekt dan kan het zomaar zijn dat je die afbeelding niet mag gebruiken. Kans is niet groot dat je daar problemen mee krijgt, maar het kán wel. Dus wees niet té rebels ;-). Ik vond het leuk dat ik weer een hoesje mocht ontwerpen, dank Egosketch!

Wat vind jij van mijn telefoonhoesje?

7 opmerkingen

 1. Ik vind hem heel tof! Ik heb iets soortgelijks op dit moment, maar dan van eBay. Die van jou is wel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh echt heel erg leuk. De palmbladeren zijn nu helemaal in. Als ik een eigen hoesje zou ontwerpen, dan zou ik voor een (zelfgemaakte) illustratie van nagellakjes gaan, want die kom ik ook nooit tegen en I love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omygosch ik vind hem zo leuk! Ben gek op planten en zeker op palmbomen!
  Dit hoesje is perfect!😍

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk telefoonhoesje! Monstera bladeren zijn helemaal hot en happening op dit moment. Volgens mij de nieuwe ananassen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi en fris hoesje om te zien! Ik zou waarschijnlijk mijn katten erop laten zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk hoesje! Ik hou echt van die plantenprints. Heb er zelf nu ook eentje, maar dan van Aliexpress.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!