Review: NYC shine in a minute nagellak


Hola daar! De review van vandaag is ietsje later omdat mijn laptop geen zin had om op te laden (alles moet kapot momenteel, ha!). Ik behandel vandaag de NYC shine in a minute nagellakjes. Ik kreeg deze al een tijdje geleden opgestuurd, maar mijn nagels waren te slecht om mooie foto's te kunnen maken #blogstruggles. Ik pakte een stel plakkers en ik ging er voor ;-) Ik laat je drie kleuren zien!

NYC shine in a minute nagellak- 2,49 euro via Kruidvat/Trekpleister


#103 Upper East Side is een nude kleur die tussen grijs en beige zit. Heel mooi vind ik 'm! Dit zijn twee lagen.


#302 Pink Fashion Week is een roze kleur die een tikje koraal oogt. Dit zijn twee lagen. Hij dekt verrassend goed!


#224 Times Square is een mooie, felrode kleur. Dit zijn drie lagen en die heb je ook echt nodig voor een volledige dekking.

Ik kan niet echt kiezen welke kleur mijn favoriet is- het zijn alle drie kleuren die ik zelf zou kunnen kopen. Voor 2,49 euro is de nagellak een koopje en de kwaliteit is echt niet slecht. Het zijn mooie hoogglans kleuren. Ik vind hem fijn lakken en hij blijft ook aardig zitten- na drie dagen spot ik de eerste kleine beschadiging. Niet de beste nagellak die ik ooit heb gebruikt, maar zéker niet slecht.

Als ik een nadeel moet noemen, is dat toch de droogtijd. Die ene minuut die wordt genoemd... daar ben ik het niet mee eens. Ik vind dat deze nagellak een relatief lange droogtijd heeft. Maar voor die prijs mogen we ook bijna geen wonderen verwachten- of wel? ;-)

De nagellak ligt vanaf half juni bij Kruidvat en Trekpleister in de winkel. Ga jij er eentje scoren?

9 opmerkingen

 1. Oh haha, zag net de foto op insta en wou je al complimenteren over je hoe mooi je nagels zijn! Maar dan alsnog! Erg mooie plakkers en heel erg mooi aangebracht! Net echt! Ik vind het tweede kleurtje echt heel leuk, lak ziet er op de swatches goed uit ook. Ik heb wat oudere lakjes van NYC liggen, die blijven bij mij best lang zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! Haha! Fijn dat je het niet kon zien, ik vind dit ook best mooie nagels :D

   Verwijderen
 2. Wat een mooie swatches zeg. Ik vind ze eigenlijk alle drie prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, de nude is mijn favoriet. Ik heb ook wel een lakjes van NYC zijn wel goede lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik ben fan maar dat wist je al haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze alle drie erg mooi, maar vooral de eerste wil ik meteen kopen Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw de glans van de lakjes vind ik echt prachtig! Ik vind de eerste en de tweede het allermooist maar het rode kleurtje is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, alle drie prachtige kleuren! Ik zou niet kunnen kiezen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kleurtjes en wat heb je mooi nagels!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!