Sans Soucis stapelreview (Deep Moist Depot, DD cream)


Toen iemand van Sans Soucis mij een tijdje terug benaderde naar aanleiding van mijn review over de Aqua Benefits crème, vond ik dat onwijs tof. Het komt niet heel vaak voor dat de bedrijven de tijd nemen om persoonlijk te reageren op een review. Ik kreeg daarnaast de kans om nog meer producten aan jullie te mogen laten zien, super natuurlijk! Het was een verrassing wat er in het pakket zat, maar ik ben oprecht blij met alles. Vandaag een stapelreview!Sans Soucis Aqua Benefits moisture crème-gel- 26,95 euro voor 50ml

HOERA! In het pakket zat ten eerste nog een Aqua Benefits crème, maar dan in gel-vorm. De vorige is dus serieus gestolen door mijn moeder én zus (zo gaat dat als je vaker pakketjes krijgt, soms verdwijnt er eentje, haha). Deze crème bevat geen olie en is voor meer dan 85 procent natuurlijk. De lichte textuur is niet vet en belooft een fijne make-up basis te zijn.

Ik vind dit weer een fantastische crème. Ik houd er gewoon echt van. Ruikt heel erg fris, voelt licht aan, trekt snel in en ik zie er meteen een beetje strakker en gezonder uit. Kan er niet meer van maken: alle Aqua Benefits crèmes zijn geweldig.


Sans Soucis Deep Moist Depot- 32,50 euro voor 30ml

Dit product is een beetje het paradepaardje van Sans Soucis als ik het goed heb begrepen. Het bestaat uit twee delen, een soort bi-phase product dus, dat je moet schudden voor gebruik. Meer dan 90% van de ingrediënten is natuurlijk. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van dit product. Dit product heeft sowieso echt mega goede reviews, leuk om hier zelf onderzoek naar te doen.

Ik gebruik deze in combinatie met mijn 97% hyaluronzuur van Elizavecca. Wow, dat is een hydratatieBOM, haha! Het product ruikt bloemig, is vrij dun en trekt goed in de huid. Mijn huid voelt direct soepel en gehydrateerd aan. Ik kan nog niet zeggen dat mijn droogtelijntjes minder worden, maar hoe dan ook is het een fijn product. Wel geef ik persoonlijk de voorkeur aan de Aqua Benefits producten, simpelweg omdat het heel moeilijk is om deze te overtreffen.


Sans Soucis DD cream- 25,95 euro voor 33 gram

Een product waar ik een beetje huiverig voor was: de DD cream. Niet omdat ik verwachtte dat 'ie niet goed zou zijn, maar omdat ik had verwacht dat de kleur veel te donker was. Gelukkig was mijn voorspelling niet helemaal goed, want ik zou hem opzich wel kunnen gebruiken nu. Ik heb er alleen voor besloten om hem toch maar te bewaren tot de zomer. Dan kan ik de SPF goed gebruiken en past de kleur net wat beter bij me.

De dekking is niet heel sterk en het product laat een lichte glans achter. Ik vind afpoederen daarom wel het mooiste effect geven. Ideaal voor iemand die op zoek is naar een natuurlijk uitziende getinte verzorging. Ik heb er echt zin in om dit product in de zomer wat uitgebreider te gaan testen!


Sans Soucis Cleansing Foam- 16,75 euro

Ik houd van reinigen met water. Voor mijn gevoel werkt dit beter dan wat dan ook. Daarvoor is er de Cleansing Foam van Sans Soucis! Bestaat voor meer dan 80 procent uit natuurlijke ingrediënten en belooft de huid niet uit te drogen. Dit klopt helemaal. Na het gebruik van een foam heb ik vaak een gortdroge huid, maar met dit product niet. Het ruikt lekker (ik val een beetje in herhaling, haha) en haalt mijn make-up ook goed weg 's avonds. Wel ben ik bang dat het product vrij snel op is. Zo'n cleanser gaat bij mij meestal maar een paar weken mee en dan is de prijs best hoog. Maar als je het kunt betalen: absoluut een aanrader.Misschien ben ik een beetje saai of voorspelbaar, maar ik vind deze producten allemaal fijn. Sans Soucis kan maar weinig verkeerd doen, bijna jammer om niet te kunnen klagen- lol! Mijn favorieten blijven toch wel de Aqua Benefits producten, maar ook de Deep Moist Depot vind ik heel fijn. De DD cream moet nog even wachten tot de zomer.

Al deze producten zijn te koop via Sans Soucis shop.

Heb jij wel eens producten van Sans Soucis gebruikt?

7 opmerkingen

 1. Voor mij zijn deze producten denk ik te voedend, maar het klinkt wel prettig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de DD cream, ik had hier nog nooit van gehoord maar het lijkt me een goed product voor de zomer, dan vind ik het wel mooi als mijn huid een beetje glanst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die gel variant had ik nog niet gespot! Mijn moeder gebruikt altijd een product (van een ander merk) dat hier op lijkt maar die gaat uit het assortiment. Ik denk dat ze blij gaat zijn als ik haar vertel over deze creme! Thnx meis voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is echt zo'n lekkere crème! Absoluut een aanrader, hopelijk vindt jouw moeder dat ook <3

   Verwijderen
 4. Een bedrijf die je persoonlijk heeft benaderd naar aanleiding van een review... hier kunnen bedrijven wel wat van leren haha! De DD cream klinkt goed. BB, CC en nu ook nog eens DD cream. Ik houd het niet meer bij haha. Zelf ben ik wel fan van een lichte dekking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne review om te lezen. Zelf ben ik vooral erg benieuwd naar de DD-cream.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!