Een dagje Huishoudbeurs + geshopt!

Hoooooooi allemaal! Gisteren was ik samen met mijn vriendinnetje Eline op de Huishoudbeurs. De Huishoudbeurs heeft een beetje een verkeerd imago (denk aan kortpittige kapsels, trolleys en schoonmaakmiddelen) en dat is helemaal onterecht. Het is namelijk een super leuke dag uit, zéker voor jonge dames! Ik vertel je meer over deze dag én ik laat je zien wat ik heb gekocht.


De Huishoudbeurs vindt elk jaar plaats, dit jaar in de RAI in Amsterdam. Hier kom je vrij makkelijk met de trein. Wij zaten ook echt in een trein met alléén maar Huishoudbeurs-vrouwen, haha! Leuk en gezellig. Een entreekaart kost aan de deur 19,50 en online 17,50 exclusief servicekosten.

De RAI is GROOT! Dus bereid je voor op veel wandelen/slenteren. Hieronder wat sfeerfoto's van mijn dag! Deze zijn overigens met mijn telefoon gemaakt dus niet de allerbeste kwaliteit, maar hopelijk doen jullie het er mee ;-)


Blond Amsterdam! Wat was het hier druk, wow. Eline heeft hier veel leuke dingen kunnen scoren.


Mijn favoriet! Mr. Parfum! Hier kon je 7.5ml van een geur naar keuze in een verstuiver laten spuiten. Dit kost 5 euro, voor een deluxe sample vind ik dat een goede prijs. Ik twijfelde tussen Allure van Chanel en Addict van Dior, maar het werd Dior. Ik kocht hier ook nog een grote fles, doorscrollen maar als je benieuwd bent!


Bij Etos was het extreem druk! Heel veel eigen merk producten met 1+1 gratis. Deze sloegen we even over.
Hierbij wat foto's van de aankleding, het ziet er allemaal hartstikke top en gezellig uit. Zoals je kunt zien is het echt heeeeel druk. Qua zithoekjes was het goed geregeld dit jaar, voldoende plekken waar je even uit kon rusten.


Woeeewwww! Er was een speciaal hoekje voor 18+, daar moesten we natuurlijk heen. We nemen overal een drankje en worden gratis beschonken. Ha. Ouwe gieren dat we zijn. Dit nieuwe drankje van Licor 43 vond ik niet geweldig. Het deed me denken aan dagcrème in een drankje, haha!


Maar dit wel! Mokaï. Zo lekker vinden wij dit allebei. We hebben overigens geen drank gekocht, al waren de aanbiedingen wel goed. Je moet er toch de hele dag mee rondlopen.Er waren echt kraampjes bij die zoooo moeilijk waren om te weerstaan! Als je met een Aloë Vera kuur bezig bent al helemaal ;-) Je kunt ook hier en daar wat dingen proeven. Als je honger hebt, kun je hier goed terecht.De eerste hal die we binnen stapten vonden we vrij saai. Hier had je dus wel veel huishoudelijke producten. Trekt mij gewoon wat minder, deze producten kun je bij de supermarkt ook kopen.

Een paar dingen vond ik wel jammer:
- Dr. van der Hoog en Decubal waren er niet. Sowieso mogen er van mij wat meer 'grote' namen langskomen uit de drogisterij.
- Therme had maar drie aanbiedingen, je kon zelf niks kiezen, sund.
- Bij sommige kraampjes, bijvoorbeeld MyMuesli, stonden geen prijzen aangegeven. Dan loop je toch sneller voorbij, al ben je geïnteresseerd.
- De entreeprijs wordt steeds duurder.


Sorry Eline, deze móést er even in, hahaha! Er was een trouw-hoekje en deze mafkees trok de jurk wel even aan. Inclusief boeket. Wij vonden het geen mooie jurk, jullie wel?

Ik heb overigens niet zo heel veel gekocht ten opzichte van vorige jaren. Een paar merken heb ik wel echt gemist namelijk. Maar dit is het geworden:


PATCHES! Jaaa, deze vind ik zelf zo leuk! Ik weet nog niet wat ik er precies mee ga doen, maar voor die ene euro moesten ze mee.


Ik kocht kruiden (niet op de foto) en chips van biet en andere groenten. Wat een verrassing was dat, erg lekker! Voor mijn oma kocht ik nog een zak koffiepads.


Je kon dus zelf een tasverstuiver laten vullen met een geur naar keuze. Dat werd voor mij Dior Addict. Ik ga hem een tijdje dragen en wie weet koop ik een grote fles! Die kans is aardig aanwezig moet ik zeggen, want dit is lékker.


Bij Zenner sloeg ik een grote voorraad van mijn favoriete stay-in-hair klemmetjes in.


En als klap op de vuurpijl, ook van Mr. Parfum: Black Opium. Ik heb deze geur al in een 30ml verpakking (heb daar wel 70 euro ofzo voor betaald) en zag nu een nieuwe testerflacon van 90(!)ml staan. Deze kostte 45 euro en ik kom hem écht niet laten staan! Zo blij mee. Eline kocht nog twee flessen Flowerbomb van 100ml. Wooooh, 60 euro maar! Ik heb uiteraard gecheckt of het om originele geuren ging maar dat zat helemaal goed.

Al met al vond ik het een hele leuke dag, maar wat waren we kapot, hahaha. Het grootste deel van de kleding hebben we bijvoorbeeld niet gezien omdat we gewoon geen leven meer in ons hadden. Het is aan te raden om niet te lang te blijven hangen in hallen die je niet zo boeiend vindt, dat scheelt veel tijd en energie. Het is een aanrader voor iedereen- dus ook voor jonge dames die graag kortpittige kapsels belachelijk maken. Enneh, vergeet je trolley niet ;-).

Ben jij wel eens naar de Huishoudbeurs geweest?

11 opmerkingen

 1. Wow vooral voor die parfum zou ik gaan haha! Wat een goede deal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al jaren niet meer geweest, vond het altijd wel leuk, maar wel mega druk. Te druk, als je het mij vraagt hihi. Maar wel leuk om een beetje te neuzen! Die parfums zijn wel fijn geprijsd zeg! SCORE!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die parfum heb je even goed gescoord!! Zo'n dagje huishoudbeurs lijkt me ook wel leuk, goede tip inderdaad om niet te lang blijven hangen bij dingen die je minder leuk vind! Het ziet er uit als een geslaagde dag :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dag hebben jullie gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha ja die trolly's daarom ben ik er al jaren niet meer geweest. Vind de toegangsprijs trouwens best pittig dat mag best wat minder. De meeste dames geven eenmaal binnen vast ook nog genoeg uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, veel mensen die zich daar aan storen hoor (inclusief mijzelf). Ik vind inderdaad dat de entreeprijs een beetje uit de hand begint te lopen.. je moet wel erg veel kopen wil je daar een profijt van hebben.

   Verwijderen
 6. Ik ben een paar jaar gelden wel eens naar de huishoudbeurs geweest. Ik vond het zelf net zo leuk als jou! Alleen was het bij mij zo.druk! Wat heb je trouwens een goede deal voor je parfum gekregen! En zo'n verstuiver lijkt me ook niet verkeerd. Zo kan je veel sneller met andere geuren kennismaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah leuk! Het is inderdaad bijna alle dagen heel druk... maar toch een gezellig dagje!

   Verwijderen
 7. Ik heb ook altijd een beetje een verkeerd beeld bij de huishoudbeurs haha. Als ik dat zo zie denk ik ook dat ik het (stiekem) best wel leuk zou vinden. Alleen die drukte zeg, poh!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je er bent geweest! Die parfum is wel echt een goede deal zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!