Dingen die ik gewoon heel stom vind (LINDA)

Aloha en goedemorgen deze maandagmorgen! Mijn favoriete tijdschrift is LINDA en een rubriek die ik altijd erg vermakelijk vind is 'Stom!'. Hierin klagen bekende Nederlanders heerlijk over wat ze allemaal stom vinden. Omdat ik niet vies ben van een beetje klagen: hierbij mijn versie.

Ohja, onderaan tag ik nog een paar bloggers- het zou super leuk zijn als jullie deze 'tag' ook willen doen!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Mensen die geen richting aangeven op de rotonde. Dat maakt me echt duivels. 

Jonge kinderen die super hard janken in winkels en dat hun ouders er niks aan doen. Doe in ieder geval ALSOF je je kind wil kalmeren.

Dat mijn haar zo snel weer geel wordt, terwijl ik assig zo mooi vind.

Mensen die extreem neurotisch glutenvrij of veganistisch eten terwijl ze dat voor hun gezondheid niet per se hoeven te doen. Oh én, dat ze hysterisch worden als ze per ongeluk een vlokje 'verkeerd voedsel' binnen krijgen.

Verkoopsters bij drogisterijen die nergens verstand van lijken te hebben maar wel super opdringerig zijn.

Telefoons en laptops die heel snel leeg gaan of helemaal niet zonder stroom kunnen.

Mensen die niet met dieren om kunnen gaan.

Dat ik niet in m'n eentje naar Azië durf te gaan. Ik zou zooooo graag een keer naar Hong Kong willen, maar ben bang dat ik in m'n eentje echt paniekaanvallen krijg van de andere taal en het vreemde eten, haha.

Biefstukken, sukadelappen en andere grote vleesdingen. 

Dat vriendschappen zo veranderen als je 'ouder' wordt omdat nooit iemand tijd heeft om af te spreken.

Haar dat snel vet wordt terwijl je het juist minder vaak wil wassen.

Dat er ALTIJD een grote puist opkomt als je iets belangrijks hebt. Ik heb er bijvoorbeeld al-tijd eentje gehad tijdens een sollicitatiegesprek.

Moeten plassen als je net heel lekker warm opgerold in bed ligt.

Mensen die heel nasaal en eentonig praten.

Politieke discussies op Facebook van mensen die het IQ van een kamerplant hebben.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Goed. Ik kan nog wel uren doorgaan, maar dat laat ik aan jullie over. Ik tag:
Natascha (BeautyOpinie)
Teddy (A Beauty Day)
Burgertrutjes
Susan (Suszie)
Anna Gerrie (Beauty on the farm)

En natuurlijk iedereen die dit ook wil delen! Wat vind jij écht stom?

10 opmerkingen

 1. Leuk lijstje! Ben het voor het grootste deel wel met je eens. Vooral moeten plassen als je net lekker in bed ligt is inderdaad HEUL stom haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh, vreselijk is dat, ik heb er te vaak last van :')

   Verwijderen
 2. Grote puisten als je iets belangrijks hebt. VER-SCHRIK-KELIJK! Leuk artikel, lekker een potje klagen moet kunnen af en toe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is overduidelijk maandag haha! Leuke 'tag'. Ik krijg al-tijd een joekel van een puist wanneer ik leuke dingen ga doen. Grrrrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je me getagd hebt meis! Ik ga hem overnemen :) Die discussies op Facebook vind ik ook mega irritant. Ik heb wel geleerd dat je met die mensen niet in discussie moet gaan, win je toch nooit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En mensen die zich vegetarisch noemen maar wel vis eten. IQ van een vis dus.

  Geen richting aangeven op rotonde: inderdaad!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha! Ja die heb je ook nog, dat zijn eigenlijk best veel mensen.

   Verwijderen
 6. Oh wat leuk dit zeg! Die rotonde issue is zooo vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar sommige dingetjes! Wat leuk dat je me hebt getagd! Ik ga deze tag binnenkort zeker overnemen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!