Beste maskers ooit voor 55 eurocent: Action sheetmasks!


Toegegeven: eigenlijk wilde ik dit artikel niet schrijven, omdat ik niet wil dat jullie allemaal massaal naar de Action rennen en mijn favoriete maskers uit de schappen trekken. Máár, ik ben zo vriendelijk om het toch te doen (thank me later, okay). De maskers van de Action zijn namelijk zo fijn dat je ze eigenlijk wel in huis moet hebben. Allemaal. In tienvoud.

Action sheetmaskers- 0,55 euro via Action
Misschien had je het al door, misschien ook niet: de laatste tijd ben ik behoorlijk fan van skincare. Goede huidverzorging vind ik steeds belangrijker (komt door m'n oma levensstijl) en ik neem graag een momentje om m'n huid een extra boost te geven. Sheet masks zijn ideaal: je legt er eentje op je gezicht zonder dat je handen vol zitten met product, je haalt hem er af en hebt een verzorgd huidje. Ja, gemak én schoonheid, dat zijn m'n favoriete steekwoorden.


De basis van elk masker bestaat uit een grotere hoeveelheid water en glycerine, maar de exacte hoeveelheid zullen we nooit weten. Daarnaast zitten er per masker verschillende fijne toevoegingen in, bijvoorbeeld fruit extract, avocado extract, aminozuren en castor oil (wonderolie). 

Er zijn een heleboel verschillende soorten, waaronder:

- Masker met wijnextract
- Masker met roos en vitamine c
- Masker met blauwe bes en yoghurt
- Masker met avocado
- Masker met amandelolie en vitamine E
- Masker met granaatappel

Mijn favorieten zijn het avocadomasker, het masker met blauwe bes en yoghurt én het masker met amandelolie en vitamine E. Maar eigenlijk zijn ze allemaal lekker. Alleen het masker met roos was niet mijn favoriet omdat ik niet van rozengeur houd.


Elk masker is doordrenkt met de vloeistof. Ik vind dit één van de best passende sheetmasks op de ruimte voor de ogen na. Met dit masker pak ik even een ultiem chillmomentje! Na gebruik is m'n huid nog wel een beetje nattig, maar je kunt de vloeistof er gewoon in laten trekken. Je huid voelt gehydrateerd en zacht. Ik voel me ook echt relaxed na gebruik.


Deze foto wilde ik jullie niet ontnemen! M'n grote vriend vond het ook heel leuk in de fotostudio.

Ben jij enthousiast geworden over de maskers of heb je er al eentje geprobeerd?

11 opmerkingen

 1. Goed dat je dit zegt! Deze review herinnert mij eraan dat ik hiervan nog 2 heb liggen, nog nooit gebruikt dus. Oeps, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt super goed! Ik kende het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay voor Action! Ik wil zeker het masker met amandelolie en Vitamine E gaan proberen.. oké eigenlijk allemaal wel. Thanks voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Action heeft echt goede dingen! Ik ga ze voor je uit de schappen trekken hoor, ik ben nu wel heel erg benieuwd! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wuuuut, 55 cent?! Sorry, maar je zal deze maskers toch moeten gaan delen met ons haha. Ik hou zelf totaal niet van 'gewone' maskers. Dus sheetmaskers zijn naar mijn idee ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaaah hopen dat ik niet weer lege schappen ga aantreffen, haha! Zag al een paar foto's voorbij komen van mensen die aan het kopen zijn geslagen :D

   Verwijderen
 6. Lijkt me best een fijn product en dat voor 55 cent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor 55 cent zulke fijne maskers! Moet ik maar is proberen! Bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. whaaaat? 55 cent? Super bedankt voor deze tip, dat wil ik wel even proberen hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!