Sans Soucis Aqua Benefits Anti-Age gezichtscrème review


Te jong om te beginnen met anti-age? Hell noooo girl, strijk me vooral helemaal glad alsjeblieft! De laatste tijd houd ik me vaker bezig met gezichtsverzorging en een goede crème is essentieel. De Sans Soucis Aqua Benefits Anti-Age crème belooft een heleboel mooie dingen te doen en ik vertel je vandaag of het iets is!

Sans Soucis Aqua Benefits Anti-Age gezichtscrème- 32,50 euro via Sans-Soucis


De prijs van het product is aan de redelijk hoge kant, maar als het écht fijn is wil ik dit bedrag er wel voor betalen. De Sans Soucis crème zit in een stevige glazen pot. Mijn voorkeur gaat uit naar een pompflacon, maar als je een spateltje gebruikt blijft het product grotendeels vrij van bacteriën.

Dit belooft Sans Soucis:

"De rijke 24-uurs care voor de droge huid met micro algen-extract, hyaluronzuur en thermale water zorgt voor een stimulerende energie kick die vermoeide cellen reactiveert en het metabolisme van de huid stimuleert. De huid krijgt weer veerkracht en vitaliteit. Het vocht depots van de droge, vetarme huid worden aangevuld. Het onaangename strakke gevoel wordt verminderd en de huid wordt weer zacht en soepel."


Hierboven kun je zien wat er in zit (klik om uit te vergroten). Een greep uit de ingrediënten:

Peach Kernel Oil- perzik pitolie, bevat veel vitamine B15 en is actief tegen huidveroudering
Isononyl Isononanoate- verzachtend middel dat zijdezacht aanvoelt op de huid
Wheat Germ Oil- tarwekiemolie, bevat veel vitamine E en is daardoor effectief bij een droge huid, eczeemhuid en rimpels
Sodium acetylated hyaluronate- houdt vocht vast in de huid, zorgt voor meer veerkracht en elasticiteit

Voor de héél gevoelige huid zijn parfum en alcohol misschien ingrediënten om op te letten. Ik ondervind zelf geen problemen in gebruik.
Eerlijk, deze crème is één van de fijnste die ik in tijden- wat zeg ik, ooit- heb gebruikt. Ik gebruik hem in de avond en het doet precies wat het belooft. Mijn huid wordt minder trekkerig en voelt super zacht en soepel aan. Daarnaast voelt het product zelf niet vet aan, ruikt de crème lekker fris én ik heb maar weinig nodig. Hier ben ik zeker over te spreken! Ik kan me ook bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die deze crème drie keer niks vinden, dus dat zegt wel iets. Alleen heeft een zeer droge huid misschien nog extra verzorging nodig. Voor mij zijn er geen nadelen.

Of het echt werkt tegen rimpels, tja... hoe ik daarover denk is geen geheim. Je kunt rimpels enigszins voorkomen/verzachten, maar naar mijn mening kun je ze niet weg smeren. Dan moet er echt iets van binnenuit worden opgevuld. Maar dat maakt de crème niet minder fijn.

Ben je benieuwd geworden naar deze crème? Je koopt het merk bij Etos of online bij Sans-Soucis.

*Ik heb dit product gekregen van een PR-bureau. Ik hecht heel veel waarde aan een eerlijk artikel, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

8 opmerkingen

 1. Ik wist helemaal niet dat dit merk bij de Etos te koop was joh! Klinkt wel als een prettig masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat klinkt dit fijn joh! Ik snap alleen serieus niet waarom er nog merken zijn die hun crèmes verkopen in potjes. Als 'ie in een pompflacon had gezeten was ik denk ik naar de winkel gerend maar nu twijfel ik.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hè, vind ik ook onwijs jammer! Maar volgens mij heeft Sans Soucis andere crèmes wel in een tube verpakking :-) Zou echt top zijn als deze ook ooit zo wordt verpakt!

   Verwijderen
 3. Klinkt goed! Jammer van de hoge prijs, maar misschien een keer scoren met korting bij de Etos :) Lijkt me een heerlijke crème voor deze winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een prima crème. Ik vind de prijs niet hoog hoor :) ik koop wel potten die 2x zo veel kosten hahaha maar fijn dat hij lekker aanvoelt. Dat is heel belangrijk in een crème.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me een goede creme. Als ik de verpakking zo bekeek leek het mij geen etos product. Misschien heb ik erover heen gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik ook echt niet gedacht, maar 'mijn' Etos verkoopt in ieder geval Sans Soucis! Ik weet niet of elk filiaal dezelfde merken verkoopt.

   Verwijderen
 6. Klinkt fijn hoor! Ik heb nog geen ervaring met dit merk, ben wel benieuwd. Maar voorlopig heb ik even genoeg, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!