Max&More highlight | foundation | contour | blush palette (Action) review


Toen ik dit palette van Max&More (Action) meerdere keren voorbij zag komen op Instagram, móést ik hem gewoon hebben. Het zag er zo veelbelovend uit! Helaas had mijn Action hem niet, dus ik moest even wachten totdat ik hem vorige week wél zag liggen. Hoera, testen maar! Vandaag vertel ik je mijn mening over het palette.

Max&More (Action) highlight | foundation | contour | blush palette- 1,98 euro via Action


Dit palette is gróót! Het is niet echt het meest handige formaat om mee te nemen. Elk pannetje bevat 4,38 gram product, dat is echt veel voor deze prijs.


Op de achterkant kun je zien wat je kunt doen met het palette.
De pannetjes lijken niet helemaal lekker in het palette te liggen. Dat krijg je met zo'n lage prijs, denk ik. Maar het ziet er alsnog mooi uit! Jammer dat er geen spiegel in zit.


Swatches van de eerste rij:
Highlighter: Een koele kleur met een roze ondertoon. Wel vrij poederig en korrelig.
Foundation: Een hele lichte poederkleur als/voor over je foundation.
Foundation 2: Een ietsje donkerdere maar nog steeds vrij lichte kleur poederfoundation.
Blush 1: Dit is best een mooie blush! Roze, licht perzik met een glansje. Heel erg poederig.

Ik heb alvast wat op te merken over dit rijtje. De 'foundation' kleuren zijn namelijk zo licht dat ze bij iemand met een medium tot donkere huidskleur echt niet gaan werken, zonde! Daarnaast zijn de poeders erg chalky. De highlighter en de blush zijn poederig.


Swatches van de tweede rij:
Highlighter 2: Wowwww, dit is gepigmenteerd! Een koperkleurige, glimmende highlighter. Ik vind het eerder een bronzer of oogschaduwkleur.
Contour 1: Een koelere contourkleur die het nét niet is voor mij.
Contour 2: Een vrij warme contour kleur. Ik vind dit meer een bronzer.
Blush 2: Onwijs mooie kleur weer, maar ook erg poederig! Doet me denken aan Sleek Rose Gold.

Al met al valt er zeker te werken met dit palette, maar een paar dingen zijn toch wel jammer. Zo zijn de lichtere 'foundation' kleuren veel te licht voor een medium tot donkere huidskleur, terwijl de bronskleurige highlighter weer veel te donker is voor een lichte huid. De blushes zijn heel mooi, maar poederig. De highlighter is korrelig. Mijn favorieten zijn de blushes en de tweede contour kleur. De foundation kleuren vind ik niet zo fijn, net als de highlighter.


Ik draag de blush, contourkleur en de highlighter op mijn gezicht. De blush is lekker fel zeg!

Ik heb een beetje gemengde gevoelens. Ik denk dat Action beter twee versies van het palette had kunnen doen, namelijk één voor de lichte huid en één voor een donkerdere huid. Want op deze manier zijn er te veel kleuren waar je niet zo veel aan hebt. Aan de andere kant is het een super leuk palette dat er best mooi uit ziet. Als er één of twee fijne kleuren voor je bij zitten, is het eigenlijk alsnog een koopje.

Wat vind jij van het palette?

8 opmerkingen

 1. Hmm, ik zou hem denk ik laten liggen. Het is een onhandig palette als niet alles bruikbaar is. Wel een fijn en duidelijk review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook echt een prima palette, ik heb deze vorige week gekocht! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En toch hoop ik 'm nog te scoren! Ook al gebruik ik wellicht niet alles vind ik dat niet zo erg voor die prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik! Je moet het toch bijna geprobeerd hebben he, haha.

   Verwijderen
 4. qua verpakking ziet die er wel goed uit voor 'action' begrippen. Ik weet niet of ik hem zou aanschaffen. Ik ben toch echt wel van als ik iets koop wil ik het ook helemaal kunnen gebruiken. Wel een fijn en eerlijk review van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het met je eens! Hij ziet er mooi uit, maar het is niet echt waanzinnig haha.

   Verwijderen
 5. Hmmm ik weet het ook niet met dit palette. Wat ik wel weet is dat ik jouw haar ontzettend tof vind zeg, staat je mooi die kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die prijs, klinkt het alsnog wel oké, maar jammer dat het geen topper is!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!