Catrice Slim'Matic ultra precise brow pencil review [GROOTSTE FAAL OOIT]


De Catrice Slim'Matic ultra precise brow pencil is nieuw (what else, want het is nieuw-van-Catrice week op Irispraat.nl) én interessant. Hij lijkt namelijk erg op de Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills, een favoriet van heel veel dames omdat 'ie zo'n fijn en dun puntje heeft. Is het wat? Lees verder!

Catrice Slim'Matic ultra precise brow pencil- 2,99 euroIk koos het potlood in de kleur 02 medium. Er zijn in totaal drie kleuren beschikbaar. Aan de ene kant  van de verpakking zit het product in de vorm van een héél dun puntje van 1,5mm, aan de andere kant zit een spoolie waarmee je je wenkbrauwen door kunt kammen. De verpakking is handig! Nu komt 'ie: er zit maar 0,05 gram in en dat is écht heel weinig.Dat betekent dus ook dat 'ie HEEL snel op gaat. Wil je even lachen? Ik heb het potlood vijf dagen in gebruik, hierboven is 'ie helemaal uitgedraaid en dit is wat ik nog over heb. Ja, echt. MASSIVE FAIL. Drie euro is niet duur, maar ik heb geen zin om elke week een nieuw potloodje te kopen. Dan is mijn Anastasia Dipbrow Pomade nog goedkoper.


De werking van het product is overigens hartstikke goed. Je kunt er super scherpe en strakke wenkbrauwen mee maken, maar je zou ook haartjes kunnen tekenen als je dat mooi vindt. Het product belooft waterproof te zijn en naar mijn mening klopt dat: de wenkbrauw blijft de hele dag mooi zitten terwijl de rest van mijn make-up er van af 'smelt'.

Zien jullie mijn haar by the way nu al weer een beetje blond worden? Hueheue

Op de bovenstaande foto's heb ik het potlood gebruikt om mijn gehele wenkbrauw mee in te vullen. Ik vind het resultaat een beetje té strak maar dat komt eerder door mijn techniek dan door het potloodje zelf. Uiteraard had ik ook alleen de buitenste lijnen kunnen doen, maar dat vind ik dan weer onhandig. Ik wil geen uren tijd kwijt zijn om on fleek te zijn.

Goed, een erg fijn product dus, maar voor mij nooit meer, sorry Catrice! Misschien iets voor jou als je je wenkbrauwen heel licht wil bijtekenen of alleen de contouren doet. Anders ben je er wel héél snel doorheen. Sund.

Ben jij toch nieuwsgierig geworden of laat je hem liggen?

8 opmerkingen

 1. Wow haha, zo snel op! Ik teken mijn wenkbrauwen niet heel erg bij dus dan lijkt die mij wel erg fijn, maar 5 dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha omg! Je wenkbrauwen zien er goed uit, maar 0,05 gram is echt bizar weinig :') Jammer, deze laat ik liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow het ziet er wel erg mooi uit. Jammer dat het zo snel op is.. Hopen dat ze een nieuwe versie uitbrengen met meer product haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi potloodje! Alleen beetje jammer dat er zo weinig in zit inderdaad. Voor mij zou het dan wel weer wat zijn. Ik heb van mezelf best volle wenkies, dus ik hoef dan alleen een beetje bij te tekenen hier en daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg jammer dat hij zo snel op is! ik zou deze dus ook laten liggen haha maar alsnog staat de kleur je prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whoo dat is echt weinig! Het resultaat vind ik wel echt heel mooi. Ik gebruik momenteel de Brow wiz en die vind ik wel heel fijn in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat hij zo snel op gaat, want ik vind hem er wel goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt zonde dat hij zo snel op is. Het resultaat vind ik best mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!