Catrice Liquid Gel Cushion eyeliner review

Hoe bijzonder: een cushion eyeliner! Alles mag in kussenvorm tegenwoordig en Catrice doet daar gezellig aan mee. De Liquid Gel Cushion eyeliner is onderdeel van de nieuwe collectie voor 2017. Ik laat je graag zien wat ik van dit bijzondere product vind!

Catrice Liquid Gel Cushion eyeliner- 4,69 via Kruidvat


Deze week doop ik even om tot Catrice week- er komen nog meer reviews aan van nieuwe producten! Deze liggen namelijk al in de (virtuele) schappen. Je kent me: ik moest natuurlijk de eerste zijn die ze kocht om te reviewen, dus toen de DHL-man aan de deur stond kon mijn dag niet meer stuk. In ieder geval: de producten zijn officieel vanaf februari pas te koop. Het is een beetje afhankelijk van hoe snel jouw Kruidvatfiliaal de schappen gaat ombouwen.


Over het naar het product zelf! De Catrice Liquid Gel Cushion eyeliner zit verpakt in een glazen potje. In dat potje zit een sponsje doordrenkt met vloeibare eyeliner. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verwacht niet dat het product heel lang mee zal gaan. Dat sponsje wordt toch een keer droog en er zit sowieso al niet echt veel product (3ml) in. Maar daar zal ik op lange termijn nog op terugkomen.Er zit geen kwastje bij het product. Ik kan je aanraden om je favoriete (oude) eyeliner schoon te maken en dat kwastje te gebruiken. Dat werkt naar mijn mening het beste, maar uiteraard kun je ook een schuin afgesneden kwastje gebruiken.

Nu vraag je je uiteraard af of het werkt, het antwoord is JA! Dit spul is hartstikke gepigmenteerd, veel beter dan ik in eerste instantie zou denken. De eyeliner belooft niet waterproof te zijn, maar houdt het goed uit op mijn toch best vettige oogleden. Ik krijg geen vlekken- van de andere vloeibare eyeliner van Catrice krijg ik dat wel. De lijn is niet heel mat.

Vind ik dit een enorm handig product? Nee. Denk ik dat het super lang mee gaat? Nee. Maar het werkt dus wel hartstikke prima en de lijn blijft de hele dag mooi op z'n plek. Het is aan jou of je dit fijn in gebruik vindt. Ik geef toch de voorkeur aan mijn Catrice waterproof liquid eyeliner.

Wat is jouw eerste indruk van de eyeliner?

10 opmerkingen

 1. Oh ik vind het resultaat wel echt super mooi! Maar snap wel dat de normale ook goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij denken geloof ik echt vaak hetzelfde haha. Het lijkt me een super fijn product maar ik gebruik ook de Catrice liquid eyeliner en denk dat die mijn voorkeur heeft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het resultaat ziet er prima uit. Maar ik ben lui, haha. Dus ik dénk dat ik liever gewoon een 'normale' eyeliner gebruik. Toch wel leuk dat ik nu weet of dit werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik had het niet verwacht dat het zo'n mooi effect zou geven. Helaas ben ik niet erg goed in het zetten van een wing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kan je een prachtige wing maken trouwens! ziet er goed uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit had ik ook niet verwacht, goed spul zo te zien. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd weinig eyeliner gebruik daarvoor een hele periode dat ik niet zonder kon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een pigment komt er vanaf inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed pigment inderdaad, maar het lijkt me niet zo praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt handig is het inderdaad niet, maar het werkt gelukkig wel :-) Toch geen volledige miskoop, haha.

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!