Winactie: Ziaja skincare pakket [GESLOTEN]


Hi allemaal! We gaan 2017 even goed beginnen met een leuke winactie! Kende jij Ziaja nog niet maar wil je de producten graag een keer uitproberen? Dit is je kans! Je kunt nu namelijk een pakketje met wat huidverzorging van Ziaja winnen. Benieuwd naar hoe je kans maakt? Lees dan zeker even verder.

*Dit is een extra artikel, morgenvroeg verschijnt er gewoon weer een review!



Ziaja is een super fijn merk dat betaalbare verzorgingsproducten verkoopt. Zo ben ik zelf ook groot fan van de CC cream en de Manuka tree lijn, maar er valt nog zoveel te ontdekken! Ik heb deze producten zelf besteld en uitgekozen zodat het een beetje voor ieder wat wils is.

Wat zit er in:
Ziaja BB cream natural tone SPF15
Ziaja CC cream SPF10 (kleurloos!)
Ziaja pietruszkowy oogcreme
Ziaja Rose Butter masker
Ziaja Goat Milk masker
+ een paar leuke testers zodat je nog meer kunt proberen.

Hoe maak je kans? NL/BE
- Je volgt mij via Bloglovin.
- Laat een reactie achter met je naam op Instagram of je e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen. Ik vind het daarnaast leuk om te horen welk product je nieuwsgierig maakt.
- +1 Als je een Instagramvolger bent (@irispraatnl)!

Let op: ik herken de mensen die alleen maar reageren op winacties. Deze mensen worden uitgesloten van deelname. Ik geef dit liever weg aan iemand die mij echt volgt en niet alleen reageert voor de winactie ;-) Dank voor je begrip.

Het pakket wordt uiteraard gratis naar je toegestuurd. Ik kies rond dit weekend (13 januari) een winnares! Good luck! x

16 opmerkingen

  1. Ik lees al zoveel goeds over dit merk, ben echt benieuwd naar de bb cream.
    Ik volg je op instagram onder de naam diaryglossnl en bloglovin ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je deze producten weggeeft! Ik doe heel graag mee aan je winactie want ik ben er heel nieuwsgierig naar geworden aangezien ik er veel goede verhalen over hoor. Ik heb alle stappen gedaan en ik volg je via Instagram onder de naam chantalledion. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps vergeten! Ik ben het meest nieuwsgierig naar de maskertjes. Ik vind maskers namelijk super fijn en vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen!

      Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben vooral heel benieuwd naar de BBcream :) Ik heb al een paar producten van Ziaja geprobeerd en die zijn me tot nu toe wel goed bevallen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil dus graag meedoen aan deze winactie ;) en op Instagram volg ik je natuurlijk al (simplynspecialnl) en mijn emailadres is info@simplynspecial.nl

      Verwijderen
  5. Wauw, zo toevallig dit! Gisteren nog hier even rondgesnuffeld naar een review over een goede maar toch ook nog betaalbare gezichtscrème/verzorging. En dan nu deze winactie. Dus ik doe graag mee!
    Ik volg je natuurlijk al op insta onder @sannebiteme en m'n mail is: smjvanloo@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk pakketje, ik sla over want ik gebruik zelf liever foundation maar iemand gaat vast blij worden van dit pakket. Ziaja is zo'n fijn merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mega leuk dit Iris! Ik had een samenwerking met Ziaja en was erg enthousiast over de producten. Dit ga ik dus ook graag eens proberen. Ik volg jou via BlogLovin en Instagram (BlogLovin als Malou en Instagram als @blondeblossom.nl). Je kunt me mailen via malou@blondeblossom.nl! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel erg gaaf Iris! Ik heb laats het pakketje van Natascha gekregen van Beautyopinie en ben dol geworden op Ziaja producten! Zeker doe ik mee aan de winactie! Succes met kiezen hihi xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh ik doe mee! Ik volg je overal al op, dus dat was lekker simpel voor mij :) Ik ben vooral benieuwd naar de BB cream. Ik heb nog nooit eerder wat van dit merk gebruikt, dus dit zou een goed begin zijn. @SuszieNL is mijn instagram, email is info@suszie.nl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben erg benieuwd naar het Ziaja Rose Butter masker
    Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin en nu ook op Instagram.
    anita71@caiway.net

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Iris, ik ben erg nieuwsgierig naar de CC Cream, omdat ik tot nu toe alleen nog verschillende BB creams heb geprobeerd. Daarnaast spreekt het ontwerp van de verpakkingen mij ook aan! Ik volg je via Instagram: marieke.yp en heb zojuist een Bloglovin account aangemaakt via Facebook om je te volgen :) (ik lees je blogs normaal altijd via je 'link in bio').

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat tof dat er spf in zit, wil ik voortaan gaan kopen
    ben erg benieuwd naar de bb cream
    ik volgde je al een tijdje op bloglovin en nu ook op insta met 'croltje'
    ben niet iemand die op dingen reageert maar wel lekker leest.. misschien moet ik dan toch maar meer gaan reageren om ook eens kans te maken

    fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Daar lees ik alleen maar goede berichten over. Vooral naar de bb cream ben ik benieuwd, altijd op zoek naar de perfecte bb cc of foundation! Ik volg op bl en insta
    Sabrina at denklicht punt nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!