Estée Lauder Light Sculpting lipstick Slow Burn


Zoals jullie allemaal weten ben/was ik Beautylover in het Glamour x Estée Lauder project. Ik ben de afgelopen tijd niet heel vriendelijk geweest over de producten van Estée Lauder, maar we sluiten het positief af! Ik laat je vandaag de Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting lipstick (ben je er nog?!) in de kleur 130 Slow Burn zien.

Estée Lauder Pure Color Light Sculpting lipstick- 33 euro via DouglasEigenlijk mag ik me niet laten verleiden door de verpakking, maar deze is wel echt luxe. De ekster en gadgetliefhebber in mij wordt hier gelukkig van ;-) De dop heeft een magnetische sluiting, wat mij een beetje het gevoel geeft alsof het een bijzondere gadget is. Je betaalt dan wel weer flink voor die mooie verpakking: de lipstick kost 33 euro. Ik laat het aan jou over of je dit voor een product over hebt. Ik kan soms wel zo'n splurge maken, maar dan moet het wel goed zijn.


Dit is hem dan! De lipstick. Zoals je kunt zien is het een rode kleur met kleine gouden glitters. Dat goud maakt dat het geen standaard kleur is. Dit zegt Estée Lauder:

"Pure Color Envy Sculpting Lipstick heeft een luxueuze formule die de lippen een rijke, volle kleur geeft in één enkele beweging. Uw lippen voelen de hele dag lang perfect gehydrateerd aan.

De lipstick bevat een unieke formule die de lippen onmiddellijk en langdurig hydrateert. Het exclusieve Time Release Encapsulated Moisture Complex van Estée Lauder, met hyaluronzuur, zorgt ervoor dat uw lippen vocht opnemen en vasthouden, zodat ze continu gehydrateerd zijn."

De lipstick belooft zes uur te blijven zitten, dat vind ik best een nette en realistische belofte.De kleur dekt heel goed! Het is daarnaast absoluut geen standaard rood kleur. Ik vind veel rode kleuren te hard bij mij, het voelt gewoon alsof het me niet staat. Deze is licht glanzend en voelt romig.


De lipstick kan denk ik zeker zes uur lang blijven zitten. Zelf draag ik lipstick niet zo lang, maar na twee uur zag het er nog perfect uit. Eten en drinken gaat dan weer niet.

Ik ben eigenlijk best wel tevreden! Het is een lipstick die niet belooft om hele dagen mee te gaan en om eerlijk te zijn vind ik dat heel goed. Blijft een beetje lastig om te bepalen of iets zo veel geld waard is, maar het is wel een zeer luxe cadeautje aan jezelf. Die verpakking. DIE VERPAKKING. Dat magnetische klikje en dat goud. Yaasss. Als er een mooie kleur voor je bij zit waar je echt verliefd op bent, vind ik hem het geld wel waard.

Wat vind jij van deze kleur?

13 opmerkingen

 1. Die kleur staat je goed meis! Ik heb zelf ook één Color Envy lipstick en de verpakking is inderdaad fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel <3 Hahaha, ik ben zelf ook wel een beetje gevallen voor de mooie verpakking.

   Verwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie kleur! Niet een standaard rode kleur, zoals je zelf zegt. De lipstick staat je prachtig :) En die verpakking! Super luxe <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een prachtige kleur lippenstift en de verpakking slaat alles! Wat een mega luxe en mooie huls is dit zeg. Het is een beetje oranjerood geloof ik, ik vind dat heel mooi staan bij jouw gezicht en haar! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, en de verpakking is inderdaad echt prachtig! Het kleurtje is alleen niet echt mijn ding, maar hij staat jou erg goed! Daarnaast houd ik zelf ook meer van matte lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie zachte lipstick! De kleur vind ik je erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind vooral de kleur erg mooi! Een niet zo standaard kleur, bijzonder. Volgens mij krijg je van deze lipstick echt een luxe gevoel, als je kijkt naar de huls. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooi kleurtje! Staat vast heel god in de herfst en de wintermaanden. Ik vind Estée Lauder altijd al een fijn merk voor lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje en hij staat je ook erg goed! Ik denk zelf dat ik €33,00 er niet voor over heb, maar de verpakking. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijpelijk hoor, het is ook echt niet niks! Ik vind het ook altijd moeilijk om dat voor iemand anders in te vullen :-)

   Verwijderen
 9. Wauw! De verpakking is prachtig, de kleur staat je beeldig, en je wenkbrauwen: wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je prachtig, echt een mooie lipstick

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!