Twintig random feiten over mij #2

In november maakten jullie voor het eerst goed kennis met mij toen ik 25 random feitjes deelde over mij. Daar reageerden jullie allemaal heel tof op, dus vandaag deel ik graag deel twee met jullie! Benieuwd naar de vreemde gewoontes die ik heb? Lees dan zeker even verder!

Linksboven alvast één feitje ;-)


1. Ik heb mijn telefoon altijd op night shift.
Eerst begon ik er 's avonds mee, nu vind ik het zo relaxt kijken dat ik het altijd aan heb staan. Ik word sowieso vrij snel moe van felle beeldschermen.

2. In het verkeer ben ik erg agressief.
Als je net iets te langzaam voor mij rijdt, moet je me vooral niet horen. Dan sla ik helemaal door, Tiny&Lau zijn er niks bij.

3. Als bloggers niet perfect Nederlands schrijven, knap ik af.
Ik heb over het algemeen veel moeite met mensen die geen Nederlands kunnen. Zo hoor ik veel Youtubers constant 'meer ALS' zeggen. Als het niet zo goed als perfect is, dan wil ik het niet lezen of horen. #nazi

4. Mijn favoriete programma is, hoe oubollig, de TV Show.
I loooove Ivo Niehe, een geweldige interviewer.5. Ik kan soms maanden lang geen kleding kopen.
Dan vertellen mijn ouders of zus me ineens dat ik er bij loop als een zwerver, haha. Rare prioriteiten.

6. Mijn Digi-D wachtwoord heb ik al een keer of tien opnieuw aangevraagd.
Ik ben zo dramatisch met wachtwoorden onthouden, vreselijk!

7. Ik haat bellen.
Dit is een super slechte eigenschap voor een journalist, maar helaas is het zo. Ik kan gewoon niet bellen, sterker nog, ik haat het als mensen me constant bellen om niks. Mail me gewoon, dat is tenminste duidelijk.

8. Kringloopwinkels en markten vind ik helemaal fantastisch.
Met Pasen heb ik een paar super toffe dingen gevonden voor een paar euro, dat geeft me echt een kick!

9. Mijn favoriete vakantiebestemming tot nu toe is Corfu.
Ik ben er twee keer geweest en vooral Niki Apartments heeft echt mijn hart gestolen. Dat uitzicht op zee, 's avonds met mist en de maan, is zo waanzinnig. Ik MOET een keer terug.

Kijk hoe populair ik was op Instagram een paar jaar geleden :D


10. Ik ruik graag aan dingen voordat ik ze eet.
Best raar dit, maar ik steek overal mijn neus in.

11. Soms loop ik om 8 uur al in mijn badjas.
Ik heb gewoon een speciale band met mijn badjas.

12. Ik kan het meest enthousiast worden van perspakketjes waar budgetproducten in zitten.
Miss Sporty en NYC bijvoorbeeld, dat maakt me oprecht blij. Als ik een goede budgetvondst ontdek, pronk ik er graag mee.

13. Bretman Rock is mijn rolmodel in het leven.
Kan helemaal genieten van zijn foto's en filmpjes.

14. Ik kan onwijs genieten van een super lang bezoek aan de kapper.
Veel mensen hebben er geen geduld voor, maar voor mij kan het niet lang genoeg duren!15. Vroeger haatte ik interieurspullen, maar sinds een jaar ben ik helemaal om.
Misschien heeft het er mee te maken dat ik volgende week ben verhuisd.

16. Ik eet alleen maar Mentos White kauwgom.
De hele dag door.

17. Tegenwoordig kijk ik bijna geen tv meer.
Youtube is echt de vervanger van mijn televisie geworden.

18. Ik ben super kritisch als het om mijn eigen foto's gaat.
Ze zijn nooit perfect, maar ik probeer er wel altijd het beste uit te halen. Zo kan ik weken doen over een post met nagellak, want ik zie altijd kleine dingen die me storen aan mijn nagels en nagelriemen.

19. Ik val meestal totaal niet op jongens van mijn eigen leeftijd.
Ben ik nu een soort van sugardaddy zoeker?

20. Ik moest best lang nadenken over deze feitjes.
Terwijl ik dacht 'dit schud ik zo eventjes uit mijn mouw'. WRONG.

Dit waren ze weer! Herken jij je ergens in? Laat het me weten! Als je nog meer over me wil weten, bekijk dan ook zeker even deel 1 van dit artikel.

7 opmerkingen

 1. Haha, leuk om te lezen! Misschien toch maar een oproep doen voor een sugar daddy ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hehehe ik ben ook zo aggressief in het verkeer! M'n collega's vinden het een wonder als we naar een klant gaan en ik geen 1 keer heb getoeterd.. haha. En ik herken me ook in het taalnazi verhaal. Ik was vroeger een hele irritante verbeteraar. Nu verbeter ik alleen nog m'n vriend. Vast heel aantrekkelijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk artikel! Oh ik ben ook echt helemaal verliefd op corfu, heb vorig jaar het eiland bezocht en wauw wat is het mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel zeg! Ik kijk zelf ook bijna geen tv meer en Corfu ziet er echt prachtig uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. autorijden brengt in mij ook het ergste naar boven. Haha ik mopper en scheld wat af in de auto terwijl ik daar in andere omstandigheden altijd een hekel aan heb

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijkbaar erger je je niet zo aan mijn artikelen en mijn Nederlands daarin. Want je reageert er nog steeds op haha :). Maar ja, daar kan ik mij ook erg aan ergeren. Zoals hun ipv van zij zeggen vind ik ook zo verschrikkelijk. En ja, bijna geen tv meer kijken doe ik ook, en anders kijk ik het terug via uitzending gemist. Ideaal! En dat van die kapper herken ik ook, het liefst mogen ze de hele middag aan mijn haar zitten, ge-niet-en! Leuke weetjes over je Iris :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Mijn DigiD is ook een drama...Eigenlijk kijk ik helemaal geen tv maar ook geen youtube filmpjes...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!