Action Glow & Highlights palette (Moonchild Glowkit DUPE?!)


Wanneer een bedrijf als Action je make-up na gaat maken, weet je dat je iets goed doet. Ik heb het natuurlijk over Anastasia Beverly Hills! Het Glow & Highlights palette van Action KAN niet anders dan geïnspireerd zijn op het Moonchild palette. Vandaag vertel ik je daar alles over en ik laat je swatches zien van dit budgetproduct!

Max brands Glow & Highlights palette- 2,49 euro via ActionZal ik jullie eens wat grappigs vertellen? In een artikel uit oktober 2016 schreef ik dat ik de hype van de Moonchild Glowkit niet begreep. Voordat je nu denkt 'omg neppe blogger #bloggersexposed je liegt ons voor'- ho, ho, ho. Ik ben namelijk nog steeds van mening dat het ABH palette op het oog niet zo draagbaar is op twee kleuren na. Het Action palette lijkt qua pigment ietsje milder, maar alsnog niet geschikt voor iedereen en elke dag.

OVER NAAR DE KLEUREN!

Angel White is wit met een duidelijke blauwe duo-tone. Deze is wat poederig en glitterig, zonde!
Subtle Tundra is zilver en het meest gepigmenteerd van het hele palette. WOW! Deze heeft een erg zachte structuur. Kan me voorstellen dat deze kleur zo gaaf is in ooglooks.
Purple Shadow is meer blauw dan paars en heeft een koele, duotone glans.


Van onder naar boven: Angel White, Subtle Tundra en Purple Shadow

Rij nummerrrrr twee:
Pale marble is een lichte kleur met een duidelijk roze duotone (het beste te zien op mijn snapchat swatches). Ook deze is ietsje aan de korrelige kant.
Peaceful Calm lijkt op het eerste oog wit, maar heeft een gele duotone. Deze is goed gepigmenteerd, maar poederig.
Mild Marble is een vrij draagbare koele kleur die qua structuur één van de betere is in dit palette.


Van onder naar boven: Pale Marble, Peaceful Calm & Mild Marble. De kleuren swatchen minder intens dan ze op het gezicht zijn! Dit wil ik vast zeggen, want swatches zeggen eigenlijk niet altijd veel.


Hierbij nog even de beelden van mijn snapchat. Omdat ik dit met fotostudiolichten heb gefotografeerd/gefilmd, kun je het effect van de highlighters goed zien. Ze kleuren namelijk heel anders als het licht er op staat! In make-up/science termen noemen ze dit iridescent.Let niet op de slechte make-up verder, het zat er al meer dan tien uur op en het was TIJD om het er af te halen, maar ik kon me niet bedwingen om mezelf onder te smeren met de highlighters voor deze review. Op foto één draag ik highlighter 'Angel White' gemixt met Subtle Tundra. Op foto twee heb ik een klein vleugje 'purple shadow' toegevoegd. De highlighters pakken SUPER goed op op de kwast- je hoeft er maar lichtjes in te dippen.

MAN! Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar wat een vette zet van de Action om gewoon lekker na te apen en dan met zoiets goeds te komen. Dit is echt een geslaagd palette voor 2,49 euro. Sterker nog, ik zou geen moeite doen om de echte Glowkit te kopen. Als ik kritisch moet zijn vind ik het jammer dat niet elke highlighter dezelfde fijne structuur heeft (zo zijn Angel White en Pale Marble vrij stroef terwijl Subtle Tundra super zacht is). Maar voor 2,49 euro zie ik dat door de vingers.

Een heel interessant palette voor liefhebbers van wat extremere make-up looks! Ik ga deze zeker vaker gebruiken. Aanrader.

Ga jij hem scoren?

14 opmerkingen

 1. DE GLOWWWWWWWWWWW. Wow! Wie had dit verwacht. Ik ben altijd wel een beetje bang dat de glans hier zo'n overspray is en dat je later gewoon bij een matte 'oogschaduw' achtig iets uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whatt? Thanks voor de tip meid! Ik vind de kwaliteit wel super mooi. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van de Action dupes haha maar nu twijfel zelfs ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW wat gaaf! Ik ga dus éven langs de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looking good! Ziet er prima uit voor dat geld :) *rent naar Action

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaauw! Wat een goede dupe!!! Gotta love Action. En ik hoop dat iedereen nu rechtstreeks naar de make-up afdeling gaat en de handletter boeken effe laat liggen hahaha. Die is steeds uitverkocht dus. Zal met dit palette ook niet lang meer duren ben ik bang. Action struggles :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ben er ook bang voor, volgens mij heeft het bericht zich heel snel verspreid ;-)

   Verwijderen
 6. Toevallig heb ik gister net het warmere highlight palette gekocht haha. Wat een fijne paletten en voor dat prijsje al helemaal! Als je goed zoekt liggen er soms echt pareltjes bij de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Je moet even geluk hebben maar dan heb je ook wat ;-) Ik wil het andere palette ook super graag hebben!

   Verwijderen
 7. Wauw, goede tip! Deze dupe kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, goede tip! Deze dupe kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!