Ik begrijp de hype niet #1: vijf mega populaire producten

Aloha allemaal! Vandaag heb ik een blogpost voor jullie die misschien wat stof doet opwaaien. Ik ga je namelijk vijf super populaire producten laten zien waar ik de hype totaal niet van begrijp. Ik leg je uiteraard ook uit waarom! Ben jij het met me eens? Lees verder!Als eerste (oooh, ik weet dat zo veel mensen het niet met me eens gaan zijn), het Power of Make-up palette van Nikkie Tutorials in samenwerking met Too Faced. Toen ik de vormgeving zag moest ik meteen aan die typische kindermake-up palettes denken. Ik vind de kleuren verder wel oké, maar niet spannend genoeg om er veel geld voor te betalen. De highlighter schijnt ook niet geweldig te zijn, terwijl Nikkie het ALTIJD over highlighter heeft. Twee van de vier extra's vind ik niet veel toevoegen. Een paarse mascara is leuk, maar laten we eerlijk zijn: 99% van de mensen koos liever zwart. Losse glitter zou ik ook niet gebruiken, tenzij er lijm bij zat.

Daarnaast schijnt de kwaliteit erg tegen te vallen- Nikkie maakt de swatches met haar vingers waardoor het pigment beter lijkt. Ik weet niet of dit waar is. Hoe dan ook: ik ga hem niet bestellen.


Toen ik een mailtje binnen kreeg van John Beerens met daarin het Hair Conditioning System van Inverse, was mijn interesse gewekt. Wat eerlijk is eerlijk: dit product is super innovatief. Het is bedacht door een man die testen uitvoerde met ijs én koud water op het haar van zijn vrouw. Zij zagen mooie resultaten en bedachten de inverse. Het is kort gezegd een stijltang waarvan je de 'stijlblokken' in de vriezer moet leggen.

Ik vond het reuze interessant totdat ik naar de prijs keek. DRIEHONDERD EURO?! Voor een ijsblok?! No way! Dit lijkt mij het geld dus echt niet waard. Ik zeg laat die koelelementen vollopen en stijlen maar ;-)Anastasia Beverly Hills, dé wenkbrauwkoningin, bracht niet heel lang geleden meerdere Glowkits uit. Ik ben zeer benieuwd naar het overgrote deel van deze Glowkits, maar Moonchild begrijp ik dus echt niet. Er zit een blauwe, paarse en grijze highlighter in. Onwijs mooi voor een foto op Instagram, maar in real life moet dit toch behoorlijk lelijk zijn op het gezicht. Er blijven in mijn geval twee kleuren over die ik mooi vind en dassssss espensive (wie herkent de uitspraak?).

Ik begrijp het wel wanneer je de kleuren op je ogen gebruikt, maar in dat geval vind ik het alsnog niks. Sorry.


Begrijp me niet verkeerd: ik vind veel van de Jeffree Star Skin Frosts erg mooi. King Tut bijvoorbeeld, of Peach Goddess. Ik begrijp echter helemaal niets van de kleur Mint Condition. Waarom zou iemand in vredesnaam een groene highlighter willen gebruiken? Een beetje hetzelfde ding als met de Moonchild Glowkit dus. Ik vind het een gave oogschaduwkleur, maar op het gezicht lijkt me dit eerder een vieze vlek dan een mooie highlight.

Bron

Nog zo'n super hip apparaat: de Dyson Supersonic Hair Dryer. Ik zag hem onder andere bij Tati en Grav3yardgirl voorbij komen. Dit is een föhn met een heel futuristisch uiterlijk én hij zou er voor moeten zorgen dat je haar twee keer sneller droog is.

De prijs is BI-ZAR, de föhn kost 400 euro. Dit is een bedrag dat ik NOOIT uit zou geven aan een föhn. Zelfs als ik miljoenen op mijn bankrekening had staan, blijft een föhn gewoon een luchtverspreider. Geen enkel argument zou mij overtuigen om dit product te kopen, haha. Doe mij voor dat geld maar een mooie tas waar ik jarenlang blij mee ben.

Wat vind jij van deze producten? Ben je het met me eens of niet?

*Alle afbeeldingen komen van de website van het merk zelf tenzij anders aangegeven

8 opmerkingen

 1. hahaha ik denk er precies het zelfde over LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 400 euro voor een fohn, dayumm. Is ook niet aan mij besteed. Ik heb wel meer gelezen dat het uiterlijk van het Nikkie palette kinderlijk overkomt. Ik heb 'm zelf ook niet gekocht. Er is ook allemaal drama gaande of dit palette nou vals geadverteerd is omdat de pigmentatie lang niet zo goed is als Nikkie laat zien.

  Ik ga m'n haar niet stijlen met ijs, sorry, en al helemaal niet voor die prijs xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, deze 'voel' ik ook niet. Het palette van Nikki vind ik echt niet mooi en de rest? nope, don't feel it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar die Inverse ben ik oprecht benieuwd, maar ben met je eens; zo'n bedrag zou ik daar niet snel voor neerleggen. Way too much!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb precies hetzelfde hoor! Ik ben er super benieuwd naar, maar ik vind de prijs echt belachelijk!

   Verwijderen
 5. Ha, Kathleen Lights, ik begreep de reference ;D Qua het Nikkietutorials palette ben ik het met je eens. Ik vond de kleuren sowieso niet bij Nikkie passen, dus ik vraag me af hoeveel hand ze er uiteindelijk in heeft gehad?

  Het Moonchild palette ben ik het half met je eens. Sommige kleuren lijken met fantastisch, maar de kleuren die een duidelijke basiskleur hebben lijken me niks (lees: je hebt ook in de schaduw een paarse wang). Hetzelfde met Jeffree Star highlighter. Niks mis met een groene highlighter, maar als je basiskleur ook groen is...? Mnmnnneee, dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh mee eens! Vooral het palette van Nikki.. Niet helemaal mijn ding, hoewel het product zelf wel van goede kwaliteit is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit eerder van deze producten gehoord, dus ik denk dat het stiekem alleen een hype is in beautyland. Of misschien loop ik gewoon tien jaar achter, lol.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!