Review: Lush badbruisballen (oa Big Blue, Experimenter, Monsters Ball) #1


Haaaaallo allemaal! Wat is er lekkerder dan in bad hangen met een fijne bruisbal van Lush? Voor mij is er persoonlijk weinig beter dan dat ;-) Ik heb de afgelopen maanden heel veel verschillende badbruisballen geprobeerd en wil je vandaag deel 1 van mijn favoriete (en minder favoriete) bruisballen laten zien. Kijk mee!


Voordat ik de review begin wil ik kort even wat dingetjes zeggen:

- De foto's zijn met mijn telefoon gemaakt. De foto's waren in eerste instantie alleen voor Instagram, maar toen kwam ik op het idee voor deze post. Eenmalig moeten jullie het dus met iPhone foto's doen :-)
- Ik heb niet al deze badbruisballen binnen een week opgemaakt, hier is zeker een half jaar overheen gegaan. Daarnaast heb ik ze ook niet allemaal zelf gekocht: veel hiervan waren verjaardagscadeautjes.
- Ik houd niet van een olie-bad, dus daar baseer ik m'n ervaring ook op.

Zo. Let's go!

Shoot for the Stars


Wat kost 'ie? Shoot for the Stars kost 5,95 euro.
Wat zegt Lush? "Je badkuip verandert in een helderblauwe hemel vol schitterende, honingzoete sterren."
Speciaal effect? Ja! Super vet! Dit is één van mijn favorieten. De sterren knallen er uit en het bad lijkt op een sterrenhemel. Ruikt ontzettend lekker naar sinaasappel en bergamot. Ik krijg er een redelijk olie-gevoel bij, maar niet vervelend.
Limited edition? Helaas wel.
Opnieuw kopen? Ja! Liever vandaag dan morgen. Dit is mogelijk mijn nieuwe favoriet!

Autumn Leaf

Wat kost 'ie? Autumn Leaf kost 5,25 euro.
Wat zegt Lush? "Dankzij de frisse grasgeur van dit herfstblad is de natuur dichterbij dan ooit".
Speciaal effect? Ik vond hem een beetje saai. Hij is 'gewoon' groen, er komt ook een klein beetje rood uit. De geur is wel erg lekker: inderdaad grassig, maar dan lekker. Goed verhaal, haha.
Limited edition? Ja
Opnieuw kopen? Ja! Deze wil ik wel nog een keer.

Lava Lamp
Wat kost 'ie? Lava Lamp kost 5,95 euro.
Wat zegt Lush? "Groovy baby. Kom in een fruit-trip dankzij de driedubbele dosis citrus en speciale kleureffecten."
Speciaal effect? Het effect is cool! Je hebt echt het gevoel alsof je in een lavalamp zit. Het nadeel daarvan is dat de paarse 'vlekken' aanvoelen als pure olie, dat vind ik niks. Het bad werd daarnaast heel smerig van Lava Lamp.
Limited edition? Nee
Opnieuw kopen? Nee. Ik vond het gevoel van olie niet prettig. Als je daar wel van houdt, zou ik hem zeker even proberen!

Monsters' Ball

Wat kost 'ie? Monsters' Ball kost 5,95 euro.
Wat zegt Lush? "De monsterlijk lekkere combi van limoen en neroli geeft je de hele nacht een angstaanjagend goed gevoel."
Speciaal effect? Ja! Deze is echt meisjesachtig, haha. Het uiteindelijke bad is paars, maar er komen een heleboel kleuren uit deze bal. Ruikt fris naar citrus. Lekker hoor!
Limited edition? Ja! Dit is een limited edition voor Halloween.
Opnieuw kopen? Als ik hem zou kunnen vinden... ja!

Big Blue
Wat kost 'ie? Big Blue kost 4,95 euro.
Wat zegt Lush? "Het zeezout in deze bath bomb verzacht je huid en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen."
Speciaal effect? Ja en nee. Ik vond hem niet héél bijzonder, maar er komt wel een heleboel zeewier uit 'geklapt'. Ik vind dat alleen niet zo lekker, het blijft als harde stukjes in je bad liggen. Het ruikt heel schoon, maar doet mij ook een beetje aan wc-verfrisser denken.
Limited edition? Nee.
Opnieuw kopen? Nee, ik denk het niet.

Zo, dat was deel 1! Welke badbruisbal kun jij mij aanraden? Ik ben benieuwd!

10 opmerkingen

 1. Best wel veel! Die bath bombs leveren ook zulke mooie plaatjes op :D wil ik echt nog eens proberen :) (ja ik ben een bath-bomb-maagd :O )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nooit gedacht dat ik het ooit tegen iemand zou zeggen, maar... het is tijd voor je ontmaagding! Hahahaha

   Verwijderen
 2. Heeeeerlijk zeg! waarom is alles van Lush zo fantastisch!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah Lush is altijd zo fijn! Leuk ook zo'n review met meerdere bruisballen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op de bath bombs van Lush! Ze ruiken lekker en ze zorgen voor een mooi kleurenspektakel in bad. Ik ben benieuwd naar The Experimenter en Intergalactic, die wil ik graag nog eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me geweldig om dit allemaal te testen, haha! Jammer genoeg heb ik geen bad maar als ik die wel had dan was ik denk ik voor Autumn Leaf gegaan, die lijkt me erg lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze altijd best duur die badballen maar oh wat zijn ze leuk! Die blauwe met sterren is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt jammer hè? Ik vind 6€ ook een beetje veel, maar het is wel super leuk om als cadeautje te krijgen :-) En af en toe om jezelf te verwennen natuurlijk.

   Verwijderen
 7. Die shoot for the stars lijkt me leuk om een keer te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik dit soort plaatjes zie baal ik altijd zo dat ik geen bad heb :( Ik vind de badbruisballen van Lush heerlijk. Als ik af en toe een weekendje wegga, en een hotel heb met een bad koop ik er altijd één hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!