Review: Colourpop Ultra Matte lip Tulle


Hallo, spuit 11 hier. Het is een beetje aan de late kant, maar ik heb eindelijk kennis gemaakt met de Colourpop Ultra Matte lip. Dit product is razend populair onder bloggers en YouTubers. Ik kocht de kleur Tulle en ik laat je vandaag zien wat ik er van vind!

Colourpop Ultra Matte lip- 6$ via Colourpopcosmetics.comTulle is een diepe, oudroze kleur die me enigszins aan Jeffree Star Androgyny doet denken, maar dan zonder paars. Het is een kleur die ontzettend veel mensen goed zal staan, zeker bij dames met een donkere huid!

Oh enne, mocht je mijn Colourpop verzendkosten rage hebben gemist, check dan even mijn Colourpop oogschaduw review.


Hierboven zie je het product als het aan het drogen is. Links is 'ie nog wat nat en rechts is 'ie opgedroogd. Je ziet de Ultra Matte lip letterlijk in een ultra matte kleur veranderen.Voor mijn hele lip heb ik super weinig product nodig. Het pigment is daar, heyyyy gurl. Één dunne laag volstaat, maar je kunt meerdere lagen aanbrengen zonder dat het een droge klonterboel wordt.


Op de bovenstaande foto's draag ik Tulle. Ik ben nog geen lip-master trouwens. 

Jullie weten het allemaal: ik ben niet zo'n liquid- en matte lip fanaat. Het is droog, trekkerig en blijft niet zo geweldig lang zitten. Toch vind ik de Ultra Matte lip best een fijn product. Je hebt super weinig nodig voor een goede dekking en het droogt niet onprettig op. Het blijft erg lang zitten en ik kon er zelfs iets mee eten. Ooomaagaaawd.

Er is wel 1 vrij groot nadeel: je krijgt de lipkleur er lastig af. Ik gebruik zelf micellair water én reinigingsdoekjes maar dan is het nog niet allemaal weg. Na gebruik moet ik ook echt even Vaseline smeren... she's dry.

Is de Colourpop Matte Lip het geld waard? Absoluut. Ik wil het allemaal. Geef mij Colourpop. Alleen even goed verzorgen nadat je het eraf hebt gehaald.

Wat vinden jullie van deze kleur?

7 opmerkingen

 1. Jaa deze is mooi! Was iets donkerder dan ik verwacht had, maar wel echt heel pretty! Vind de formule ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had eerst verwacht dat het geen mooie kleur zou zijn, maar wauw hij staat je echt top! Zoiets zou mij dus echt niet staan hè haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is onwijs mooi! Ik had niet verwacht dat deze zo donker uit zou pakken. Balen altijd dat je de meeste liquids er zo moeilijk afkrijgt, maar deze is al helemaal heftig..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleur prachtig maar ik geloof niet dat dit iets voor mij is, doe mij maar een lekker vette lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtige kleur. Ik heb er ook drie, maar ben er niet zo over te spreken. Weet niet waarom, maar gebruik ze bijna nooit. En ze zijn heel droog, gaan er heel raar af en stainen heel erg vies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o wauw vind hem echt prachtig en hij staat je super

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!