Review: Colourpop herfstkleuren - Jinxie - Elixir - Paradox


Hooooi allemaal! Waarschijnlijk ben je wel bekend met het leuke LA-based merk Colourpop. Dit merk verkoopt budgetproducten met een vaak super hoge kwaliteit. Lange tijd konden we niet direct via de site bestellen (alleen via Shipito), maar daar is verandering in gekomen. Lange tijd geleden kocht ik via via een highlighter. Dit keer plaatste ik een bestelling met daarin de nieuwe herfstkleuren oogschaduw!

Colourpop Jinxie - Elixir - Paradox - 5$ via Colourpop.comVoordat ik de producten review moet ik dit even kwijt: de verzendkosten van Colourpop (internationaal) zijn belachelijk hoog. De producten zijn heel leuk geprijsd, maar van die leuke prijs blijft weinig over als je niet in een actieperiode bestelt.

Verzenden naar Nederland kost 25 dollar. Als ik dan even tel dat ik 4 oogschaduws en 1 Ultra Matte lipstick bestel, kost dat 21+25$. Onwijs zonde en jammer dat het verzenden zo duur is. Dit terwijl ik vaker producten bestel vanuit LA (Beautyjoint) en de verzendkosten dan slechts rond de 6 euro uitkomen. Ik hoorde daarnaast van Julia (juliavandooren.com) dat Colourpop bij haar vergat om de korting te melden op de verpakking, waardoor ze aan de deur nog eens 18 euro moest betalen. Niet om jullie te ontmoedigen, maar als je uiteindelijk meer dan 55 euro moet betalen voor een paar producten met een waarde van 20 euro, dan vind ik dat persoonlijk niet leuk meer. Even goed opletten met acties dus.

Oke, haatmodus uit ;-)


Over naar de kleurtjes! Want daar ben ik wel héél erg over te spreken.


Jinxie is een geelgouden highlighter die je eventueel ook voor het gezicht kunt gebruiken.


Elixir is een roestbruine, matte kleur.


Paradox is een cranberry kleur die op de foto meer paars lijkt. De finish is satin.


Op de bovenstaande foto kun je goed zien dat de randjes wat loslaten. De oogschaduws hebben een bijzondere (ook zeker breekbare) structuur. Het product is vrij poreus: ik zou hem niet los in mijn tas laten slingeren.


Dit zijn de oogschaduws als swatch. Geloof mij als ik zeg dat er maar lichtjes met m'n vinger overheen ben gegaan. Het pigment is bizar goed en de kleuren matchen mooi met elkaar. De kleuren zijn een beetje bouncy qua structuur, waardoor de kleuren met een kwasten-swatch minder goed uit pakken.


KIJK NOU HET IS ZO MOOI.


Mijn wenkies hebben een touch up nodig ;-)

Ik maakte een look met alledrie de kleuren. In real life vielen de kleuren nog veel feller uit, maar de foto's die ik met mijn iPhone maakte zijn qua kleur het meest realistisch.

Wat ik nog meer gebruikte:
Estee Lauder Sumptuous mascara
Gypsy lashes #93
Catrice Waterproof Liquid eyeliner
Rimmel Soft Kohl jet black oogpotlood (op de full face foto heb ik deze vervangen voor een groene eyeliner)
Catrice eyeshadow base

Ik ben onwijs tevreden over de Colourpop oogschaduw! Zeker als je het met je vingers aanbrengt, wow! Daarnaast blijven ze heel goed zitten: ik moest bijna boenen om het er af te krijgen. Ik ben fan. Nu maar hopen dat Colourpop vaker de verzendkosten omlaag gooit, want pas dan wordt bestellen écht voor iedereen toegankelijk.

De rest van de Fall Edit vind je hier. Wat vind jij van de kleuren?

7 opmerkingen

 1. Aaaah oke, je hebt me overtuigd! Wat een prachtige kleuren, ik wil ze allemaal haha! Mooie look heb je gemaakt :) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die ooglook! Vet mooi! Ik wil ook zo graag iets van Colourpop proberen, maar die verzendkosten houden me inderdaad errúg tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je look is onwijs gorgeous! ik wilde er ook al eens bestellen maar zoals jij zegt, de verzendkosten zijn zó duur. best wel jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa Colourpop! Ze zijn echt zo mooi! En je look is ook prachtig :D Als je via Shipito besteld vallen de verzendkosten heel erg mee :O

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow these shades look right up my alley! Gorgeous swatches! Swooning over the pigmentation here haha <3
  And you created such a beautiful look with them (:

  Life in Pastel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een pigmentatie! En het staat prachtig..die verzendkosten zijn wel heel pijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!