Mooiste Primark highlighter OOIT [mink pink] + life update


Hiiii allemaal! Een dagje later dan normaal, waarvoor mijn excuses! Vanzelfsprekend ben jij helemaal verliefd op de MAC Snowball highlighters op het moment en geloof me, we kunnen elkaar de hand schudden. Toch wil ik je vandaag ook een budget optie geven voor een MEGA mooie highlighter, namelijk de Primark Pure Glow highlighter in mink pink. Daarbij een kleine life update omdat ik de laatste tijd een beetje mysterieus deed via social media. Ik leg je uit waarom en laat je een heleboel glans zien!

Primark Pure Glow highlighter Mink Pink- 4 euro via PrimarkVoordat ik jullie al het pracht en praal laat zien, wil ik jullie dus een korte life update geven. De laatste dagen ben ik niet heel open geweest op social media en dat had een reden. Vorige week heb ik een sollicitatiegesprek gehad waar helaas geen goed nieuws vandaan is gekomen. Deze week had ik echter nog een gesprek én meteen een tweede gesprek. Het goede nieuws: ik heb een BAAN!! Vanaf 1 januari ga ik werken bij een bedrijf in cosmetica en ik heb daar super veel zin in. Maandag ga ik het contract tekenen. Deze gesprekken hebben best wat voorbereiding en energie gekost. Daarnaast moet ik de aankomende paar weken sterk gaan nadenken over hoe ik verder ga als freelancer en met welke bedrijven. Ik kon er verder online ook nog niets over kwijt. Vandaar een persoonlijke radiostilte ;-) Ik ga nog niet teveel vertellen over het bedrijf en de functie, misschien later, maar voor nu lijkt me dat nog te vroeg.

Dat was het goede nieuws, nu over naar de highlighter!Afgelopen woensdag was ik in Arnhem in de Primark (mooi filiaal, zeker een aanrader!) en daar kwam ik een wel heel erg mooie highlighter tegen, namelijk de Pure Glow highlighters. Er waren meerdere kleuren te koop waarvan ik 'mink pink' het mooist vond. Als je meer van koel of juist van warm houdt, is er ook een kleur voor je.

Ik ga het meteen eerlijk zeggen: bijna ALLE highlighters zaten los in hun pan of waren al kapot toen ze in de winkel stonden. Ik denk dat ze misschien samen in een doos hebben gezeten waar iemand als een idioot mee heeft staan gooien óf de highlighters zijn gewoon niet heel goed in de pan gedrukt. Even een waarschuwing! Als je de highlighter wil hebben, check even goed of alles heel is en bescherm 'm met je leven ;-).HAAAAAAAALEEEELUUU... kijk nou toch! Dit is toch super mooi? Hopelijk begrijpen jullie allemaal waarom ik als een magneet hiernaartoe werd getrokken, haha. Ik zag het en het MOEST gewoon mee naar huis.


Op de bovenstaande foto kun je helaas wel zien dat de highlighter kwetsbaar is. Langs de randjes zie je dat het product niet goed in de pan zit.De highlighter geeft een hele mooie en zachte swatch. Het is een ideale highlighter voor iemand met een lichte tot medium huidskleur. Aanbrengen met je vingers werkt het best. Op de kwast vind ik de highlighter wat stroever.Het maken van highlighterfoto's is, zoals jullie aaaallemaal weten, niet al te makkelijk. Meestal is het maar hopen dat jullie kunnen zien wat ik zie. Ik denk dat mijn camera er redelijk in geslaagd is. De highlighter is de perfecte mix tussen koel en warm. Het is namelijk zeker geen witte, frosty streep op je gezicht. Extra bonus? Hij blijft de hele dag zitten, en dat voor 4 euro.

Het is een mega mooi én goedkoop cadeautje voor een beautyliefhebber! Het overwegen waard tijdens de feestdagen die er aan komen.

Ga jij deze highlighter proberen te scoren?

6 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooie highlighter! Echt mooi voor dit geld. En gefeliciteerd nogmaals met je baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag hem al online voorbij komen. Fijn deze review! Wat een mooie topper dit zeg. Gefeliciteerd met je baan en ik ben benieuwd waar het is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat is die mooi! Prachtig. Gefeliciteerd met je baan. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Die highlighter is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd me je nieuwe baan, heel nieuwsgierig om er meer over te horen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi die kleur! Inderdaad perfect tussen koel en warm in! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! In de cosmetica klinkt in ieder geval al leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!