Review: MAC Happy Go Dazzlingly Snowball collectie


Twee dagen geleden hebben jullie een super mooie budget highlighter van Primark gezien. Vandaag is het tijd voor een wat luxere highlighter! De nieuwe Snowball collectie van MAC is prachtig om te zien en ik kon het sinds lange tijd niet laten om er iets van aan te schaffen. Na druk swatchen in de winkel ging ik voor Happy Go Dazzlingly.

MAC Happy Go Dazzlingly- 31,50 via MAC/Douglas


Misschien is mijn keuze niet voor iedereen heel logisch. De Whisper of Gilt is namelijk dé highlighter waar het allemaal om draait. Toch heb ik daar niet voor gekozen om twee redenen. De eerste is dat ik hem al heb vanuit de collectie van vorig jaar (Nutcracker Sweet) en de tweede reden is dat ik hem eigenlijk niet zo mooi vind bij mij. Ik ben nu eenmaal heel licht en Whisper of Gilt is naar mijn mening veel beter geschikt voor een donkere huidskleur. Als je hem wel hebt gekocht; you do you! Er is overigens nog een opalescent poeder te koop met een wat meer roze ondertoon.

Happy Go Dazzlingly is een opalescent poeder. In principe kan 'ie dus over het hele gezicht worden gebruikt omdat het poeder niet zo heftig gepigmenteerd is als een highlighter. Voor deze review heb ik overigens foto's in natuurlijk licht (marmeren achtergrond) en studiolicht (witte achtergrond) gemaakt. Dit omdat de foto's met studiolichten soms wat lichter uitvallen.
Het maakt mij persoonlijk niet veel uit vanuit welke hoek ik dit fotografeer, want again: HAAAAAAAAAALLEEEEEEELLLUUUUJJAAA. Dit is echt zo'n mooi product en een waanzinnige verpakking. Het poeder wordt omschreven als een lichte, medium goud met warme ondertoon. Het product pakt niet heel snel en goed op vanuit de pan maar je ziet 'm zeker terug op je kwast. Fallout heeft het poeder zo goed als niet.


Op de bovenstaande foto draag ik het poeder als highlighter. Ik vind 'm voor mij wel echt te heftig om als gezichtspoeder te gebruiken. Misschien als je een donkerdere (en perfecte) huid hebt kan het wel. Het benadrukt natuurlijk wel je poriën en oneffenheden. Hij is wel goud maar niet té goud- daarnaast blijft 'ie goed zichtbaar gedurende de dag.

Om positief te beginnen: het product is met de mooie opdruk en verpakking natuurlijk een waanzinnig item om in je collectie te hebben. Om eerlijk te eindigen: het is niet de allerbeste highlighter of het allermooiste poeder dat ik ooit heb gebruikt. Je betaalt wel een flinke duit voor de producten van MAC en ik vind de producten niet beter dan een drugstore product. Wet 'n Wild maakt bijvoorbeeld fantastische highlighters en ook Primark kan er wat van. Vroeger had MAC minder concurrentie waardoor de producten dat extra va-va-voom gehalte hadden, maar ik vind dat je nu net zo goed voor iets goedkopers kan gaan.

Een mooi item voor je collectie, maar niet onmisbaar. Als je een item uit de Snowball collectie wil kopen, zorg dan dat je snel naar de fysieke winkels gaat. Online is de collectie grotendeels uitverkocht terwijl de winkels vaak nog wel voorraad hebben.

Zou jij 31,50 euro voor dit product betalen?

11 opmerkingen

 1. Hij is zo mooi! Misschien dat ik hem alsnog aanschaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze collectie is mooooI! Mooie foto's heb je er ook van gemaakt. Hele mooie highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe mooi ik het ook vind wat betreft verpakking en vormgeving.. Ik denk van niet. Vind het net een tikkeltje te duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem ZO mooi! Ik vind het de prijs wel waard, het is echt een pareltje in je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw mening beschrijft precies mijn gevoel. Ik heb deze al 3 keer in mijn winkelwagentje gehad én zelfs een keer vast gehad in de fysieke winkel maar ik vind het toch te duur voor een niet zo heel bijzondere highlighter. Alleen de verpakking....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is erg mooi, maar het effect van een andere budget highlighter kan inderdaad net zo goed zijn zoals je zegt. Mijn favorieten zijn die van Makeup Revolutions en sleek. Een stuk voordeliger en net zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dayummmmm, ik ben verblind. Haha. Jammer dat je hem toch niet zo fantastisch vind mijs. Máár het is wel een pareltje in je collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wooowww!! Deze glow is real! haha jammer dat hij een beetje tegenvalt maaaaaar heu; wel een parel voor in je collectie zeg! haha

  LIEFS

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem heel erg prachtig! Ik zou het er wel voor over hebben, het is echt een pareltje en wauw de vormgeving. Love it!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!