Review: HEMA Kerst 2017 (oogschaduw, lipstick, highlight brush)


Wie dacht dat je voor mooie kerstcollecties alleen bij high-end merken terecht kon, zit verkeerd. Wat dacht je van onze eigen vertrouwde HEMA? Speciaal voor Kerst komt HEMA met een mooie lijn in make-up, kwasten en nagels en daar werd ik heel erg enthousiast van. Vandaag laat ik je drie producten zien!

HEMA oogschaduw seizoen- 6,50 euro
HEMA highlight brush 312- 4 euro
HEMA lipstick seizoen- 4,50Ik moet het gewoon even vermelden: wat heeft HEMA dit goed gedaan qua verpakkingen. De producten hebben echt een hebben-factor: ze zijn een stuk mooier en specialer dan de standaard make-up producten uit de winkel.

Ik zou graag willen dat ik je de hele lijn kon laten zien, maar ik kan er geen beelden van vinden. Ik kan je wel vast vertellen dat er in totaal drie lipsticks zijn (roze, rood en roodbruin) en nog een highlighter palette. Ook zijn er in totaal drie kwasten. Online zie ik de producten ook niet terug, dus ik ben bang dat je even in de winkel moet spieken (en oh, houd je in!!).


Laten we beginnen met het oogschaduwpalette, één van de mooiste producten van de volledige lijn (samen met de cream highlighters, maar ik haat cream). Je betaalt voor dit product 6,50 euro en daar krijg je vier glanzende kleuren voor terug. De kleurkeuze vind ik wel slim: het is alledaags, maar door de geelgouden kleur kun je er toch iets speciaals mee doen. Zoals altijd heb ik wat te zeiken- ik zou mezelf niet zijn- ik mis namelijk wel matte kleuren. Een matte lichtbruine kleur had ik top gevonden. Nu wordt het al snel Gemma Glitter. Ook leuk, maar niet elke dag.


Zoals je kunt zien is de oogschaduw wel super gepigmenteerd! Hij glijdt echt over je huid, dat heeft HEMA goed gedaan.Ik maakte een redelijk simpele look met het palette, maar het is zo wel draagbaar voor iedere dag.Over naar de lipstick! Ik ben zelf niet zo'n lipstick fanaat, ik vind niet echt dat het me staat, maar soms wil ik de gok wel eens nemen ;-) Onder deze lipstick zit trouwens een klein bakje met daarin nog extra product. Helaas was dit bij mijn eerste lipstick afgebroken, maar HEMA was zo aardig mij een nieuwe te geven. Even opletten dus, en het bakje pas gebruiken als de stick helemaal op is.


De kleur lijkt niet mega gepigmenteerd, maar dat is 'ie zeker wel! Het is een soort hoogglans lipstick, je moet er wel van houden.


Hierboven draag ik de lipstick. Hij blijft goed zitten en glanst mooi! Niet geschikt om mee te eten of drinken.Dan nog het laatste! Misschien niet reuze interessant, maar voor mij was dat het wel! Ik gebruik al jáááááren dezelfde fan brush van de Kruidvat en ik was wel eens toe aan iets nieuws om highlighter mee aan te brengen. EN DEZE KWAST IS ECHT GOED! Als je een highlighter hebt die wel wat feller over mag komen, dan heb je de highlight brush 312 nodig in je leven. Mijn Wet 'n Wild highlighter die normaal redelijk mild is, wordt super intens door deze kwast. Ik ben fan.

Ik kan alle producten eigenlijk wel aanraden. Ik heb nog nooit zo'n positief oordeel gehad volgens mij, hahaha. De producten zijn heel mooi voor de feestdagen en zeker leuk om in je schoen of onder de boom terug te vinden. Daar zijn de prijzen ook naar. Top!

Welk product spreekt jou het meest aan?

6 opmerkingen

 1. Wat zien de producten er goed uit! Ik ben nu vooral benieuwd naar de brush. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palette is mooi! Wat een geweldige pigmentatie!
  En nu ben ik reuze benieuwd naar die highlighter brush, ik krijg highlighters er nooit zo mooi op. Jouw look is ook om te smullen, leuk ook zo onder je oog een apart kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoezo staat lipstick jou niet? Ik vind van wel ;) Ik ben trouwens serieus onder de indruk van het pigment van de oogschaduw. Eerlijk gezegd zijn het niet helemaal mijn kleuren maar het ziet er wel super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lipstick staat je prachtig! Serieus, hier moet je gewoon aan wennen. ;) Het oogschaduw palette vind ik verassend, wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!! Die lipstick ♥! En wat staat die jou mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh mooi! Vooral het palette ziet er super uit :-) enne, lipstick staat je zeker wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!