Review: Kruidvat rosé kwasten [december limited edition]


Een goede kwast kan super veel verschil maken als het om make-up gaat. Zonder goede kwast heb je geen goede basis. Bij Kruidvat zullen er volgende maand HELE mooie kwasten verkrijgbaar zijn, namelijk rosé kleurige kwasten. Op het event van kruidvat twee weken geleden werden de kwasten geïntroduceerd en ik was meteen verliefd. Ik laat je er vandaag drie zien!

Kruidvat rosé kwasten (limited edition)- vanaf 4,99 euro
.

Deze lijn wordt in december uitgebracht. Don't hate me- ik weet niet precies welke datum ze in de winkel zullen liggen. De prijzen zijn redelijk budgetvriendelijk: de kleine contourkwast kost 5,99 euro en de grootste kwast 8,99 euro. Voor een goede kwast is dat niet duur. De kwasten komen (voorlopig) niet in het vaste assortiment. Er is ook nog een kleinere ovale kwast.Ik begin met mijn favoriete kwast, namelijk de ronde poeder- en foundationkwast. Ik heb deze al eens eerder in het klein gekocht bij Primark en die kwast gebruik ik nog altijd dagelijks. Kruidvat vindt dat je deze voor zowel foundation als poeder kunt gebruiken en ik ben het daar helemaal mee eens.

Ik heb hem in het begin als poederkwast gebruikt en later als foundationkwast. Het fijne aan deze kwast is dat je poeder echt in de huid kunt werken/drukken. Als je zichtbare poriën hebt, zijn die letterlijk verdwenen met deze kwast. Voor foundation is 'ie ook top. Mijn vloeibare foundation zit binnen een paar seconden perfect op mijn gezicht. Hij brengt je product mooi dekkend en egaal aan. Dikke aanrader!Over naar een kwastje waar ik in het begin niet zo goed van wist waar ik hem voor kon gebruiken. Het blijkt een contourkwastje te zijn, maar je kunt hem eventueel ook voor concealer gebruiken (bijvoorbeeld bij je wenkbrauwen). Zelf vind ik hem het fijnst werken met concealer- dus om mijn wenkbrauwen en eyeliner strak te maken. Mijn wenkbrauwen invullen gaat dan weer niet, daar heb ik toch iets kleiners voor nodig.

Een leuke kwast, maar niet per se onmisbaar in je stash.Als laatste hebben we de S-vormige kwast. Deze kwast leek me direct reuze interessant om mee te contouren, maar Kruidvat wil dat je juist de jukbeenderen hiermee doet. Hmm, oke. Heb ik niet gedaan, rebels!1!! Maar even serieus, door de vorm leek het me juist heel fijn voor contouren.

Deze kwast heeft de meest stevige haren van alle kwasten die ik heb. Dit maakt helaas wel dat hij wat streperig aanbrengt. Ik heb hem gebruikt met foundation, ging prima maar wel hardhandig, en met mijn NYX contour in de kleur taupe. Dat laatste vond ik eigenlijk geen succes. Je krijgt er vrij harde lijnen mee. Ook voor highlight lijkt me dit geen fijne kwast, tenzij je de ambitie hebt om met een streep op je knar rond te lopen.

Als ik één kwast mag aanraden, of sterker nog, MOET aanraden, dan is het zeker de foundation/poederkwast. Die is echt GEWELDIG. De kleine contourkwast is leuk als je een gevorderde bent met make-up en de S-kwast zou ik zelf niet kopen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mooie kwasten?

3 opmerkingen

  1. Ik vind deze kwasten er echt super mooi uit zien! Vind vooral die eerste heel goed klinken, daar ben jij ook duidelijk het enthousiasts over, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vormgeving is prachtig. Ik gebruik het liefst toch mijn Real Techniques kwast voor mijn foundation maar ben altijd zeer geintrigeerd door deze 'borstels' ik had een kleintje in mijn box een paar maanden terug maar daar kon ik helemaal niets mee. Misschien toch eens proberen deze?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een mooie kwasten! Voor die prijs zou ik ze zeker wel eens proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!