Review: Wet 'n Wild highlighter Precious Petals


Iedereen en hun moeder (en oma, opa, achterneef) heeft het over Wet 'n Wild highlighters. Ik kocht een hele tijd geleden in de kleur Precious Petals. Toen ik zag dat iedereen nieuwsgierig reageerde op een video van Mascha, besloot ik toch maar een review te schrijven. Vandaag dus! Lees mee voor een beetje glow in je leven!

Wet 'n Wild highlighter Precious Petals- 5,29 euro via Boozyshop


Ten eerste mijn excuses dat het artikel ietsje later online is gekomen dan ik wilde (gisteren), ik was niet tevreden over de foto's en wilde deze dus opnieuw maken :-).

Laten we één misverstand alvast de wereld uit helpen: je kunt Wet 'n Wild namelijk grotendeels gewoon in Nederland verkrijgen. Je moet het alleen wel bestellen, maar hey... niets leuker dan pakketjes voor jezelf openen toch? Ik kocht de mijne via Boozyshop en betaalde er iets meer dan vijf euro voor. Dat is een klein beetje duurder dan in Amerika.

Enne... wat een schoonheid is het he?


De highlighter heeft een heel mooi patroon waardoor 'ie er hartstikke duur uit ziet. Er zijn overigens nog meer kleuren verkrijgbaar (recent een paar uitgebracht in Amerika), maar op een deel daarvan zullen we nog even moeten wachten. De kleur is een beetje peachy/goud/champagne.


Zonder highlighter...En met de Wet 'n Wild Precious Petals highlighter.

De highlighter is niet MEGA opvallend. Als je écht een verblinde glans wil, zou ik voor een ander product gaan. Precious Petals komt qua kleur erg overeen met MAC Soft 'n Gentle. Ik zou zeggen, bespaar je die knaken en ga voor Wet 'n Wild ;-). De structuur is fijn en niet erg glitterig. Verder houdt de highlighter het opvallend lang vol: na een dag strand zat 'ie nog perfect. Hij benadrukt textuur wel (zoals iedere highlighter) maar niet heel erg.

Zeker een aanrader, deze highlighter! Ik zou dus alleen verder zoeken als je een héél opvallend glanzende highlighter zoekt.

Kende jij deze highlighters al?

5 opmerkingen

 1. Ik ken de highlighter nog niet! Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden, hij ziet er prachtig uit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag het inderdaad ook voorbij komen bij Mascha. Hij klinkt best wel fijn! Leuk dat die op Soft and Gentle lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van Wet 'n Wild, maar deze highlighter kende ik nog niet. Fijn merk met leuke prijzen, deze lijkt me ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Subtiel is beter voor mij (op mijn leeftijd) haha dus ja deze staat op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kende ik nog niet! Maar ik vind hem wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!