Review: Invisibobble original (circus collection)


Ik moet iets opbiechten, houd je vast: ik heb nog nooit een elastiekje van invisibobble in mijn bezit gehad. SHOOK! Ik ben dus zo'n beetje de laatste persoon op aarde die een review schrijft over de invisibobble original, maar ok. Vandaag laat ik je een speciale editie zien die echt enorm schattig is. Lees mee als je benieuwd bent naar mijn mening over de invisibobble!

Invisibobble circus collectie- 4,95 per drie stuksTen eerste een super grote DANKJEWEL naar invisibobble Benelux dat ze zo aardig waren om mij twee doosjes op te sturen zodat ik meerdere 'elastiekjes' heb. Mijn wazige hoofd heeft er voor gezorgd dat ik er al eentje kwijt ben- waar moet dit heen?

Anyway, HOE LEUK IS DEZE VERPAKKING?! Ik vind het echt onwijs schattig. Invisibobble doet dit wel vaker: ze komen met gelimiteerde verpakkingen en eerlijk; die wil je gewoon hebben. In de circus collectie zitten verpakkingen met dieren er op- helemaal mijn ding :-).


Je vraagt je misschien af (misschien ook niet, als je het product al duizend keer hebt gezien) wat de invisibobble precies is, want voor drie elastiekjes betaal je normaal gesproken niet zo veel geld. Het verschil met normale elastiekjes is dat de invisibobble geen metaal deeltje heeft, het wordt niet vies en stinkend als je er mee in het water springt en je krijgt er minder hoofdpijn van. Ook fijn: geen knik in je haar als je je staart of knot zat bent. Als je veel haar hebt zoals ik herken je het hoofdpijn-probleem waarschijnlijk wel: je haar is best zwaar en als het strak zit voelt het niet prettig. Niet met de invisibobble, dus.


Zo ziet 'ie er uit. Hij rekt goed mee en past bij mij (met een klein beetje worstelen) drie keer om een staart of knot. Maar met twee keer blijft 'ie ook gewoon hangen. Heel fijn!


Kunnen we allemaal erkennen dat ik naar de kapper moet voor mijn uitgroei? Ja? Oké, let's move on!

Ik heb de invisibobble pas een paar dagen in gebruik en ik ben er best snel van gaan houden. Je haar zakt niet uit zoals met veel andere elastiekjes, het voelt inderdaad een stuk minder zwaar en strak aan mijn hoofd en je kunt er eventueel mee onder water zonder dat je met een stinkend nat elastiek zit. Het is overigens wel zo dat de invisibobble een beetje uit kan rekken. In dat geval leg je hem in kokend water of vervang je hem voor een nieuwe. Dat laatste is geen straf als je verpakkingen zo verdomd schattig zijn. Ik vind de prijs ook hartstikke redelijk.

Ja hoor, ik ben fan van deze uitvinding! Nu maar hopen en bidden dat ik er niet nog een paar kwijt raak.

Kende jij de invisibobble al?

5 opmerkingen

 1. Echt mijn favoriete elastiekjes ooit. Ik kan niet meer zonder, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben denk ik een van de weinige die ze niet fijn vindt, hihi. Als ik een strakke staart hiermee maak dan krijg ik gegarandeerd 'bultjes' van plukken haar die niet glad naar achteren zitten.. De verpakking vind ik wel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook nog ergens een liggen, misschien maar weer eens erbij pakken. De verpakkingen zijn echt té leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de 'originele' nog nooit geprobeerd. De variant van het kruidvat vind ik zelf niet zo prettig, maar ik ben benieuwd naar deze schatjes van invisibobble!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!