Etos verrassend lage prijzen: eerste indruk review


Hola allemaal- wie houdt er niet van koopjes? I sure do! Een dure aankoop hoeft niet per definitie beter te zijn dan een goedkope en bij Etos weten ze daar alles van. De drogisterij heeft namelijk een vrij groot aanbod in producten met een verrassend lage prijs. Ik laat je er vandaag drie zien en vertel je nog meer over andere producten met een mooi prijsje.

Etos every day shampoo- 0,99 euro
Etos cleansing milk- 1,99 euro
Etos day cream- 2,49 euro


Voor alle duidelijkheid: ik heb deze producten gekregen vanuit het #Etosfriends project. Uiteraard kun je me alsnog vertrouwen want als ik iets niet goed vind, hoor je dat gewoon ;-).

De everyday shampoo heeft mij erg verrast! Ik gebruik de laatste tijd vrij dure shampoo's maar er is niks mis met dit product. Na gebruik is mijn haar lekker schoon en het glanst ook nog eens flink. De ingrediënten zijn verder niet mega bijzonder maar hey, dat verwacht ik ook niet voor die ene euro. Deze zou ik best zelf opnieuw kopen.

De cleansing milk gebruik ik persoonlijk niet, maar ik weet dat mijn zus hier erg van houdt. Ik gebruik zelf te veel make-up om dat slechts met wattenschijfjes te verwijderen. Het heeft een subtiel geurtje en is prima als je weinig gezichtsmake-up gebruikt of laatste restjes wil verwijderen.


Als laatste de dagcrème. Ik weet dat dit altijd een favoriet was van mijn oma, waardoor ik best zin had om hem ook te proberen. Ik werd alleen niet blij van de ingrediëntenlijst: op de derde plek staat een uitdrogende vorm van alcohol (alcohol denat) en ik gebruik dat liever niet op mijn gezicht. Ik vind de belofte over hydratatie daardoor een beetje dubbel. Verder vind ik hem erg sterk ruiken dus dit is een product waar ik iemand anders (hopelijk) blij mee kan maken. Hij smeert wel fijn uit en trekt goed in.


Misschien ben ik dus niet helemaal overtuigd van deze producten, maar er zijn nog veel meer producten die een verrassend lage prijs hebben. Wat dacht je van Etos tandpasta coolmint (0,69 euro) of Etos reinigingsdoekjes (1,69 euro)? Ik gebruik zelf graag de Etos reinigingsgel voor het gezicht.

Wat is jouw favoriete budgetproduct?

7 opmerkingen

 1. Ik koop altijd die goedkope scheermesjes! Ze werken echt perfect. Niks op aan te merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De etos reinigingsdoekjes voor de ogen! Echt mijn lievelings.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de producten niet helemaal geweldig zijn, maar voor de prijs lijken ze me best prima. Wat leuk dat Etos tegenwoordig zo'n groot en ook leuk assortiment heeft wat betreft het eigen merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt prima! Ik ben erg fan van het merk Balea, echte budgettoppers. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik op et moment producten van Yves rocher, maar action of kruidvat ga ik ook wel snel heen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!