LOV cosmetics review: een feestelijke look!


LOV Cosmetics heeft al lange tijd een vaste plek in mijn make-up collectie. Ik gebruik vrijwel dagelijks wel een product van het merk! Ik ontving in december een soort kerstpakketje met daarin een aantal producten om een look mee te maken. Ik heb in december helaas weinig tijd gehad om überhaupt een review te schrijven (vandaar de feestelijke foto's), maar ik vond het zonde om niks meer te doen met deze producten. Lees je mee voor de review?


Color & Care metallic lipstick- 9,99 euro

Persoonlijk draag ik weinig lipstick omdat ik niet echt volle lippen heb helaas :( Deze lipstick glijdt wel als boter over de lippen, hij is super zacht! Ik vond de dekking niet heel heftig, maar met een glanzend effect vind ik dat eigenlijk ook mooier. Jullie reageerden leuk toen ik een foto had gepost met deze kleur! Misschien een herinnering dat ik iets vaker lipstick moet dragen? Hmm..
LOV EYEvolution palette 720- 14,99 euro

Tja, wat moet ik nog zeggen over de oogschaduw van LOV. Dit zijn echt de betere oogschaduwpaletten die je kunt krijgen bij de drogist. Ze zijn super gepigmenteerd en zacht. Daardoor wel wat meer fall-out dan gemiddeld, maar voor mij niet storend omdat het resultaat zo mooi is. Dit palette bevat vijf kleuren die geschikt zijn voor iedere dag. Ik heb met slechts een beetje bronzer, drie kleuren en een blauw oogpotlood een ooglook kunnen maken. De kwaliteit is top; ik had niet anders verwacht eigenlijk.

Als ik dan nog een kritiekpuntje mag leveren over mijn eigen oog is het dat de bronzer een beetje vlekkerig oogt op deze niet bewerkte foto, haha.


BLUSHment blurring blush- 9,99

Deze blusher zag ik vaak bij anderen voorbij komen en ik was toen wel een beetje jaloers, ha! Ik wilde 'm ook graag maar bij mij in de buurt is LOV niet echt te koop. Toen 'ie bij het pakketje zat was ik dus vanzelfsprekend helemaal blij. Het is een mooie blush die niet overdreven gepigmenteerd is. Ik zou de finish als licht glanzend beschrijven. Hij blijft niet de hele dag op mijn vette huid zitten maar ik heb er geen moeite mee om gedurende de dag even snel bij te werken.


TheFORBIDDEN mascara - 9,99 euro

Dan nog een mascara! Mijn ervaring met LOV mascara's is, ondanks dat ik de LovIllusion mascara niet zo geweldig vond, overwegend positief. Deze mascara heeft een borsteltje in de vorm van een acht. De mascara belooft voornamelijk volume. Hieronder zie je het resultaat:


Ik vind het niet heel verkeerd, maar ik kan ook niet zeggen dat ik mega fan ben. Ik pak 'm er niet echt vaak bij omdat ik het borsteltje niet zo handig vind. Het geeft mij persoonlijk vrij veel vlekken en ik ben wat langer bezig dan met een andere mascara. Niet een favoriet, maar slecht is 'ie zeker niet. Als ik er eentje mag aanraden is dat natuurlijk de LOVrose Sculpting mascara.Ik zei het via Instagram al een keer, het lijkt bijna alsof ik aandelen bij LOV heb, maar dat is niet zo-beloofd! Ik ben gewoon oprecht enthousiast. Het is een mooi merk dat in het wat hogere segment van de drogisterij hoort. Mijn aanraders blijven de oogschaduws- daar kun je eigenlijk niet verkeerd mee gaan. De blush vind ik ook prachtig.

Ken jij het merk inmiddels al? Wat vind jij er van?

6 opmerkingen

 1. Hahaha ik moet zo lachen om je caption bij je Instagram post! Zo herkenbaar... Die vette laag! Je hebt trouwens echt een prachtige look gemaakt, wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L.O.V is één van mijn favorieten merken, alles ziet er zo netjes uit en kwaliteit is gewoon goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dunne lippen? Ik vind dat je prachtige lippen hebt. Lipstick staat je ook echt hartstikke mooi, vooral deze kleur! Ik vind de mascara ook erg mooi, jammer dat hij niet prettig is in gebruik. Ik vind de blush ook heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha bedankt voor je lieve reactie! Het lijkt alleen zo op de foto hoor ;-)

   Verwijderen
 4. Mooie ooglook hoor, ik vind het borsteltje van de mascara ook een beetje 'gekkig' maar op de foto van alleen je wimpers toch wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook een mooi merk! Heb er een mooi palette van die ik er vaak bij pak en de aura primer gebruik ik echt elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!