Tag: What's your face worth?

Dit is de eerste keer dat ik op mijn blog een tag gebruik, en wel een hele speciale: namelijk 'What's your face worth'. Dit is, voor alle Engels-leken onder ons, 'wat is je gezicht waard'. Eigenlijk denk ik er nooit over na hoeveel ik uitgeef aan mijn make-up. Als ik iets mooi vind, koop ik het. Als ik iets nodig heb, koop ik het. En ohja... als ik iets niet nodig heb, koop ik het stiekem ook. Benieuwd wat mijn gezicht waard is? Lees verder!

1. Ogen


Ik heb het 'geluk' dat ik geen oogschaduw draag, dat scheelt iets in mijn budget. Ik draag eigenlijk altijd twee mascara's over elkaar heen. Als basis de Telescopic van L'oréal, en eroverheen nog een mascara van L'oréal: Extra Volume Collagen. Eyeliner gebruik ik in de vloeibare variant van Sephora.

L'oréal Telescopic: 17,29
L'oréal Collagen: 17,29
Eyeliner: 12 euro
Totaal: 46,58

2. WenkbrauwenVoor mijn wenkbrauwen gebruik ik altijd twee producten. Één om de aanzet te kleuren, één om de lijn uit te trekken. Dat zijn het Etos wenkbrauwpotlood en de L'oréal Made For Me Naturals Kit in blond (Doutzen Kroes). Deze laatste is in Nederland niet meer te koop (meh!) dus daarvoor ga ik eens in de zoveel tijd naar Antwerpen.

L'oréal Made For Me Naturals Blonde Kit: 10,95
Etos wenkbrauwpotlood: 1,79
Totaal: 12,74

3. GezichtAi, hier gaat het meeste geld in zitten. Voor mijn gezicht gebruik ik véééél producten over en door elkaar heen. Ik begin met een primer, dan een vloeibare foundation, vervolgens een matte mousse en daarna nog twee soorten poeders. Dit gaat pijn doen.

MaxFactor SecondSkin Foundation: 16,99
Maybelline The Smoother Primer: 12,19
Essence Matte Mousse Foundation: 3,79
Sephora Mineral Foundation: 13,49
Essence Translucent Powder: 2,99
Totaal: 49,45

(Ah! Dit doet pijn!)

4. Wangen

Voor mijn wangen blijft het lekker simpel: ik gebruik maar één product. Een liefroze poeder van Sephora. Ik wijk wel eens af naar andere producten, maar die zijn ongeveer gelijk geprijsd.

Sephora blush: 11,20
Totaal: 11,20

5. LipstickLippenstift wissel ik heel vaak af, maar er is er eentje die ik altijd blijf pakken. (Ik gebruik meestal die van mijn moeder). Wederom een product van L'oréal: De Color Riche Made For Me Natural lipstick. Verder is ook mijn Vaseline een must. Dit zorgt voor mooie lippen en een ideale basislaag.

L'oréal Lipstick: 14,99
Vaseline: 1,99
Totaal: 16,98

Totaal: 136,95

Whoa! Toch best een shock om te lezen dat ik voor zoveel geld aan make-up op mijn gezicht smeer, en dat elke dag. Gelukkig ben ik niet verslaafd aan MAC producten, anders zou het lijstje er nog heel anders uitzien! Anyway, excuses verzinnen... het is en blijft veel geld. Hoe zit het met jou? How much is your face worth?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!