Review: Pretty Perfect Nail Drying Spray via Big Bazar


Afgelopen week was ik in de Big Bazar. Ik zag buiten een bord staan met L'oréal make-up voor 3,99 euro, dus ik rende zo'n beetje naar binnen. Helaas was alle make-up gebruikt (en niet zo'n beetje ook!) dus ik ging met lege handen richting de uitgang. Toch zag ik iets staan wat mijn interesse wekte: een nagellak-droog-spray. Deze is van het merk Pretty Perfect. De prijs was in elk geval pretty perfect (1,79 euro) dus ik nam hem mee.De hele tekst kreeg ik niet direct op de foto, dus bij deze (bijna) de hele tekst. Het is in elk geval een soort haarlak spray voor op je nagels. Het spul belooft het natuurlijke droogproces te versnellen en je nagels glanzend en droog achter te laten binnen 60 seconden. Er staat helaas wel bij dat de droogtijd kan verschillen per nagellak. Ik kan me voorstellen dat nagellak die sowieso al snel droogt (Rimmel of Essence bijvoorbeeld) met deze spray sneller droogt dan nagellak van bijvoorbeeld OPI.

Ik heb wel eens eerder een droogspray gebruikt, maar dat was echt een salonproduct. Het merk weet ik niet meer, maar je hebt in elk geval meerdere merken met een soortgelijk product. Ik denk in elk geval dat dit een van de goedkoopste producten op de markt is.Hierbij nog wat details van de verpakking. Ik vind het er niet mooi -erg goedkoop- uit zien, maar dat is mijn mening. Dat vrouwtje erop is zo'n typisch plaatje dat je ziet op goedkope producten. Ik snap nooit zo goed wat die afbeeldingen toevoegen, behalve een cheap uiterlijk.


Ook het pompje is niet echt prachtig, maar werkt wel prima. Ik gebruik de spray in deze review in combinatie met Essie nagellak. Deze lak droogt voor het oog redelijk snel, maar als je een paar verkeerde dingen doet tijdens het drogen (simpel iets als je broek ophijsen) zit de lak overal en nergens. Een goede testnagellak dus!


Dit is de nagellak, nét aangebracht. Ik heb dus nog niet gecorrigeerd, sorry voor de slordige wijsvinger.


Dit is de spray als 'ie niet is aangebracht. Eerst zie je nog een soort van kleine druppeltjes, daarna trekt het helemaal in de nagel(lak). De geur van het product is prettiger dan ik had verwacht. Natuurlijk is het geen Chanel parfum, maar het stinkt in elk geval niet erg. Wat ik lastig vond is dat ik niet wist hoeveel ik moest gebruiken, dus ik heb in principe maar wat gedaan.

Ik vind het product prettig in gebruik en het belangrijkste: het werkt echt. Het is geen super geweldige wonderspray waardoor de nagellak binnen drie seconden zit, maar wél na zeker twee-drie minuten. Dat is langer dan wordt beloofd, maar er staat dan ook bij dat het per lak kan verschillen. Volgens mij bestaan er ook maar weinig lakken die ook echt helemaal ingedroogd zijn na een minuut. In dat opzicht doet de spray het prima. Ik moest ook een minuut of twee na aanbrengen mijn broek ophijsen (de ideale laat-je-nagellak-falen-test) en mijn nagellak zat er nog keurig op. Ik ben tevreden! Ik zou de spray in elk geval wel opnieuw kopen.


Voordelen:

- Goedkope prijs
- Werkt prima
- Ruikt prima
- Makkelijk in gebruik

Nadelen:

- Binnen één minuut is je nagellak niet ingedroogd, dus bij echte haast is het geen reddende engel
- Verkrijgbaarheid, in Noord/Oost-Nederland zitten geen Big Bazar winkels

2 opmerkingen

  1. Interessant. Maar ik denk niet dat ik het zelf zou gebruiken. Ik wacht wel gewoon een beetje :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!