H&M Highlighter Season Special kerst 2013


Het eerste product waar ik voor zwichtte tijdens mijn no-buy (niet-kopen-periode) was deze highlighter van H&M. Normaal gesproken ben ik helemaal geen fan van H&M make-up, maar de modeketen begint steeds vaker met mooie limited editions te komen. Tja, en een product de naam 'limited' geven werkt op een of andere manier heel goed, want ik trap er vaak ook in. Ik nam deze prachtige highlighter mee voor 5,95.


Het doosje is van karton gemaakt en heeft een leuke opdruk. Het doet me een beetje denken aan de bronzers en blushers van Benefit, deze zitten altijd in eenzelfde kartonnen doosje. Die keuze vind ik niet zo top. Ik heb liever een stevig doosje dat lekker rond kan slingeren zonder dat de verpakking kapot gaat. De magnetische sluiting vind ik dan weer wel heel handig, zo weet je zeker dat je tas niet vies wordt van een berg gebroken poeder.


Hierboven staan de ingrediënten van de highlighter. Er zit talc in, daar ben ik geen fan van. Voor de rest ziet het er oké uit. Het product is twee jaar houdbaar.
Dit is 'm dan! Op het eerste ogenblik lijkt hij heel bruin, maar je zult bij de swatch zien dat dat heel erg meevalt. Het is juist een kleur die zeer geschikt is voor een licht huidtype. De kleur zit tussen roze en bruin in en is erg licht en glanzend. Er zitten geen grote/grove glitters in. Dat vind ik ook niet zo mooi, dus ik was heel blij. Let's see the swatch!
De highlighter laat zich niet gemakkelijk fotograferen. De foto van mijn vinger laat zien dat de kleur best verwarrend is: het een beetje een champagnekleur die ook wat perzik in zich heeft. Dit betekent dat de kleur warm en koel tegelijk is. Heel bijzonder! Ik zou de kleur niet kopen als je erg donker bent; ik denk dat het dan wat te opvallend zichtbaar is. Als je bleek bent zoals ik is het een perfecte highlighter! Hij laat zich goed zien én blijft lang zitten. Ik was eerst van plan een nieuwe Mac Mineralize Skinfinish te kopen, maar dat vind ik na het aanschaffen van deze prachtige highlighter niet meer nodig. Zegt genoeg, toch?

De highlighter is beperkt verkrijgbaar (zowel in filialen als in de tijd dat je hem kunt kopen), dus wees snel!

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!