Review: Sigma F80 kwast dupe via Ebay


Ebay Ebay... wat zou ik toch zonder je moeten? In mijn zoektocht naar de allerbeste gezichtskwast ben ik op Ebay eindelijk een dupe tegengekomen van de kwast die ik al héél lang wil: de Sigma F80. De reden dat ik de echte nog nooit heb gekocht is omdat hij bijna altijd 'out of stock' is op de momenten dat ik toe wil slaan. Verder vind ik hem ook eigenlijk vrij duur, ik houd van goede producten, maar een kwast die me 25 euro kost (wel met de verzendkosten erbij) gaat me toch vrij ver. Zou deze goedkope dupe mij gelukkig maken?Het handvat is net zoals de Sigma F80 lekker dik. In plaats van 'Sigma' staat er op deze kwast 'Style Master'. Ik vind het altijd wel grappig hoe de Chinezen super goed zijn in het imiteren van producten, en ze dan een hele rare naam geven. Hallo, we zien allemaal dat het nagemaakt is hoor!


De kwast is recht afgesneden. Dit betekent dat 'ie uitermate geschikt is voor het buffen van foundation. Buffen betekent dat je een beetje 'stempelt', maar dan heel snel. Op deze manier smelt de foundation beter in de huid en kun je puistjes goed verdoezelen. Ik vind ook dat foundation beter blijft zitten als ik het aanbreng op deze manier. Ik zocht echt een kwast die steviger is dan alle kwasten die ik al heb. Mijn vorige kwasten (de meeste zijn van Gosh of Real Techniques, laatstgenoemde zowel echt als via Ebay) vind ik te zacht om écht een perfect resultaat te krijgen.


Deze kwast is, zoals je hierboven kunt zien, ook erg 'fluffy' en zacht. Wel heeft de kwast heel veel haren waardoor ze strakker op elkaar staan. Ik heb de 'style master' gebruikt in combinatie met vloeibare foundation en ik was heel aangenaam verrast! Je kon heel goed zien dat ik mijn foundation met een bufferkwast had aangebracht, want mijn huid zag er veel strakker en gladder uit. Je kunt puistjes een stuk beter camoufleren als je je foundation aanbrengt met deze kwast. Van mij had 'ie nog net een tikje stroever mogen zijn, maar dat is een miniscuul puntje van kritiek. Ik ben zeer tevreden! Al heb ik de 'echte' Sigma F80 niet, ik weet zeker dat deze kwast er kwalitatief niet voor onder doet.


Ik zag dat de verkoper zijn prijzen heeft verlaagd, dat is positief! Alles in totaal betaal je ongeveer 2,20 euro. Zo'n goede kwast ga je voor dat geld niet vinden in een Nederlandse drogisterij! De kwast kun je, samen met allerlei andere kwasten uit dezelfde lijn, kopen via onderstaande link. Ik ga er in elk geval nog eentje scoren.

http://www.ebay.com/itm/400589782527?var=670152097453&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

4 opmerkingen

 1. Heej,

  de kwast ziet er goed uit!! Heel professioneel en dat voor die prijs!! Ik ga er zeker over nadenken of ik hem ga kopen!! Thanks voor je fijne review!! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de kwast ook net besteld!
  dus ik ben heel benieuwd.
  Bedankt voor je review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Ben benieuwd wat jij er van vindt! Ik ben er nog altijd blij mee.

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!