Review: Beverly Hills Formula zwarte tandpasta- eerste indruk


Een week geleden kwam er een man in de winkel die vroeg naar een zwarte tandpasta die hij op een reclame had gezien. Huh? Maar dat verkopen we toch helemaal niet? Mijn collega sprong me bij en vertelde over de nieuwe tandpasta van Beverly Hills: de Perfect White Black tandpasta (heerlijk tegenstrijdig!). Ik was zelf ook wel erg benieuwd naar deze zwarte tandpasta en nam hem mee!

Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta- 4,49 euro


Wat maakt deze tandpasta bijzonder? Nou, een lage abrasiviteit, actieve kool, het verwijderen van vlekken en nouja, de zwarte kleur is op zich ook wel vrij bijzonder. Abrasiviteit klinkt heel ingewikkeld, maar er staat wat uitleg op de verpakking. Om een lang verhaal kort te maken: sommige tandpasta's hebben een hoge abrasiviteit. Dit betekent dat het als een soort schuurpapier werkt: het schuurt een laagje van je tanden af. Blijkbaar hebben whitening tandpasta's daar vaak last van. Deze heeft het niet- of in elk geval een stuk minder, dus dat is positief.


Wat cijfers uit onderzoeken van Beverly Hills Formula.


Ik ben nu een weekje bezig met de zwarte tandpasta en ik kan zeggen: dit is erg goed! Ik zie inderdaad duidelijk verschil in verkleuring (jullie kunnen allemaal wel gokken waar die lichte verkleuring op m'n tanden vandaan komt...). Het is niet dat mijn tanden super geel zijn, ik vind ze prima zoals ze zijn, maar witter mag altijd.

De tandpasta brandt echt enorm. Als je je tanden poetst, voelt het als Listerine. Zó heet! Ik vind dat wel een goed teken, vaak is je mond daarna extreem schoon. Dat is bij deze tandpasta ook het geval. Het geeft het gevoel alsof ik drie keer heb gepoetst in plaats van één keer. Of mijn tanden echt witter zijn? Mwah. Niet echt. Wel zie ik een duidelijk verschil in hoe egaal mijn tanden zijn qua kleur. De bovenkant is net een tintje donkerder (dat heeft iedereen wel op bepaalde tanden denk ik) dan de onderkant van m'n tanden. Door gebruik van de tandpasta valt het kleurverschil minder op. I love it! Ik ga de tandpasta nog wat langer gebruiken en laat jullie dan lange termijn foto's zien.

Heb jij de zwarte tandpasta al gespot?

2 opmerkingen

  1. Het is de eerste keer dat ik zwarte tandpasta zie, maar het klinkt goed :-D X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat geinig! ik ben erg benieuwd hoe het resultaat op lange termijn is, goed en duidelijk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!