Besteld via eBay #3


Ik heb weer wat dingen besteld via Ebay! Herinneren jullie je nog dat ik vertelde over de super fijne Sigma F80 dupe? Ik schreef er een lovende review over (klik) en ben nog steeds verliefd op de fijne kwasten. Ze kosten ongeveer 2,20 euro en nergens krijg ik mijn foundation zo mooi mee aangebracht. Love it! Helaas heb ik mijn kwast te heet gewassen waardoor de haren nu loslaten. Ik heb twee nieuwe besteld en ga dit keer wat beter opletten tijdens het wassen.

Ik las super veel lovende dingen over de Lioele Secret Pore Rich Balm, dus heb ik een sample besteld. Het schijnt een soort wondertje te zijn waardoor je poriƫn veel minder zichtbaar zijn. Het grappige is dat je dit over je make-up aan moet brengen in plaats van onder. Ik ben benieuwd! Daarnaast bestelde ik ook nog een nieuwe beautyblender dupe en een tapered brush. Mijn oude 'beautyblender' was erg vuil en er zaten wat scheurtjes in. Tijd voor vernieuwing dus.

In totaal betaalde ik ongeveer 12 euro voor dit alles. De prijzen staan er naast, in euro's gerekend komt het op een wat lagere prijs uit. Ik ben ook nog aan het kijken voor de Skin79 BB in orange of green. Ben alleen een beetje bang dat deze wel erg grijs is op mijn gezicht aankomende zomer...

Bestellen jullie wel eens iets via eBay?
* Als jullie ergens een link van willen weten, laat het achter in de comments!

9 opmerkingen

 1. Heb je een linkje van de fake beautyblenders? Ik hou van eBay, leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai! Deze had je nog van me tegoed: http://www.ebay.com/itm/350849341695?var=620151770305&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 alsjeblieft! Liefs

   Verwijderen
 2. Leuke aankopen, die kwasten heb ik ook (alleen met andere design) ik ben alleen niet zo tevreden met de werking voor foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ik heb nog nooit iets bestelt via EBay!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh die tweede brush wil ik ook heel erg graag hebben want hij is super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super fijne spullen, de kwasten heb ik ook en ik kan ze eigenlijk allemaal aanbevelen! nu hopen dat het snel binnen is! trouwens verkoper sing sing girl is wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook nog steeds iets bestellen op eBay. Heb alleen nog niet iets gevonden wat ik ook daadwerkelijk aandurfde.

  xxx Sanne
  www.royalbeautyfairy.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel dingen vallen echt mee! Net zoals de kwasten, die hebben super fijne kwaliteit. Met kleine prijzen kun je de gok altijd wagen :-)

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!