Review: W7 In The Buff palette


Op tweede paasdag liep ik over de markt in Gorinchem en opeens zag ik hem: het geweldige én supergewilde W7 In The Buff palette. Jullie hebben hem vast en zeker al een aantal keren voorbij zien komen op blogs als dupe van de bekende Naked palettes. Ik heb zelf helaas (nog) geen Naked palette. Ik kan je vertellen dat nu ik dit palette heb, ik de Naked niet eens meer zo interessant vind (en dat voor een fractie van de prijs van het origineel!). Vandaag laat ik je kennismaken met dit fijne palette.

W7 In The Buff palette- 6,99 euro (8,95 via diverse webshops)Van links naar rechts: Buff (matte kleur)- Camel- Sand- Dust-Chocolate (matte kleur)- Topaz


Van links naar rechts: Earth- Storm- Silk- Wave- Thunder- Onyx (matte)

Dit palette is niet helemaal geschikt voor liefhebbers van matte kleuren. Er zitten er 3 in, één hele lichte, één chocoladebruine en één hele donkere (onyx). De andere negen kleuren hebben een glansje. Ik vind de kleuren heel goed gekozen! Je kunt er een vrij donkere look mee maken voor 's avonds of een simpele look voor overdag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er graag wat meer matte tinten bij had gezien, maar voor 7 euro en twaalf (!) oogschaduws kan ik niet teveel klagen.


Ik kan heel moeilijk fotograferen met m'n rechterhand (ik ben super bibberig), vandaar dat deze foto wat vaag is, sorry! In elk geval:

Van links naar rechts: Buff (M)- Camel- Sand- Dust- Chocolate (M)

Buff is bijna niet te zien, terwijl de andere kleuren geweldig goed gepigmenteerd zijn. Ook de matte kleur (chocolate) bevat veel kleur.


Op naar de volgende zeven kleuren!
Van links naar rechts: Topaz- Earth- Storm- Silk- Wave- Thunder- Onyx (M)

Ook deze rij bevat veel pigment. Mijn favoriete kleuren zijn Thunder, silk, earth en chocolate, maar eigenlijk vind ik elke kleur mooi. Alleen Buff vind ik een tegenvaller. Die hadden ze er wat mij betreft uit kunnen laten. Ik vind hem te gelig en het pigment is niet goed. De oogschaduws zijn allemaal heel zacht en laten zich fijn aanbrengen en blenden. Het bijgeleverde kwastje is prima, daar werk ik mee. Om de kleuren goed te blenden, kun je wel het best een ander (zachter) kwastje gebruiken. De haartjes van het bijgeleverde kwastje zijn vrij stug.

Het fijne aan deze oogschaduws is dat ze ook nog eens super zuinig in gebruik zijn. Neem Thunder bijvoorbeeld. Deze kleur is zó gepigmenteerd dat je maar super licht aan hoeft te brengen voor een explosie van kleur.


Een simpele look met Silk, Sand, Buff, Earth en Thunder. Omdat ik weet dat ik er opmerkingen over ga krijgen: ja, mijn wimpers zijn lang, misschien vind jij het te extreem of niet mooi, dat kan en mag- maar laten we allemaal aardig blijven tegen elkaar (zo, moeder Theresa heeft gesproken).


Ik ben héél erg blij met mijn palette en ga hem met veel plezier gebruiken! Het is een aanrader voor eh, ja, iedereen eigenlijk! Of je nu van heftige of juist natuurlijke looks houdt, alles kan met het W7 palette. Ik weet dat het palette lastig verkrijgbaar is, maar volgens mij is hij bij een aantal webshops nog te krijgen. Ik kreeg via Instagram een berichtje dat 'ie te koop is in de webshop van Fresh Mint Cosmetics. Daar is 'ie wel ietsje duurder (8,95) maar voor 12 fijne oogschaduws is dat alsnog een hele goede prijs.

5 opmerkingen

 1. Ik heb m vrijdag ook aangeschaft en ik ben er super blij mee. :) Veel plezier met dit fijne palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me inderdaad een fijn palette, heb er al veel over gehoord! Misschien ga ik 'm toch maar aanschaffen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb hem ook nog liggen om te reviewen! lijkt me een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!