Morgen: Portugal!! (Sephora, Kiko, Primark)

Morgen is het eindelijk zover: ik vertrek naar Portugal! Ik heb er mega veel zin in, zeker omdat het weer hier nou niet bepaald lekker is en daar wel. Ik zit in het plaatsje Carvoeiro, dichtbij Albufeira. Ik ga samen met mijn zus (omdat het een cadeau is van mijn oma, vond ze het fijn als we met z'n tweeën zouden gaan). We hebben nog helemaal niet bedacht wat we allemaal gaan doen, maar één ding staat voor mij wel vast: Sephora en Kiko!

In het plaatsje Portimao zit een groot winkelcentrum, waar Sephora en Kiko zitten. Super tof! Ik had al wel gekeken naar Sephora omdat ik de producten écht heel erg mis. Ik ga sowieso kijken voor een boel gezichtspoeders van Sephora's eigen merk (mijn favoriet!) en misschien een foundation van Guerlain of Dior. Ook wil ik graag de Dior Transat highlighter. Ik hoop dat ze die daar hebben! Ik ben verder helemaal niet bekend met Kiko, maar lees er veel goede reviews over. Ik ga dus zeker even kijken en als je een tip hebt, laat hem vooral achter!! Daarnaast zit er een Primark, Pull and Bear en H&M. Alles wat ik leuk vind dus.


Jammer genoeg moet ik ook werken op vakantie. Omdat ik twee keer wegga (Portugal en Londen), heb ik veel klussen aangenomen om lekker veel geld te kunnen verdienen. Ik ben nog niet helemaal klaar, terwijl ik dat wel gepland had. Ook moet ik nog een beetje aan school werken. Ik vind het niet zo erg, maar ik had toch liever helemaal een relaxvakantie gehad. In de avonduurtjes werken in de buitenlucht is wel heerlijk. Voor de rest hebben we eigenlijk geen plannen. Ik hoop in elk geval heel erg op mooi weer (als het goed is is het daar nu 30 graden, dus dat moet goedkomen!), zodat we lekker bruin kunnen worden en hopelijk een boottochtexcursie kunnen maken.



Aankomende week kun je sowieso een review en een update verwachten. Als het internet een beetje meewerkt, wil ik ook graag een dagje (of twee) vloggen. Even afwachten.

Hieronder nog een paar foto's om jullie helemaal niet jaloers te maken:






2 opmerkingen

  1. Leuk zeg veel plezier en succes! ik ben zelf ook naar albufeira geweest vond het echt prachtig, leukste/ mooiste vakantieoord waar ik ooit ben geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel pelzier het ziet er mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!