Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo in Taupe NL/EN

Als je blond haar hebt, is het niet echt leuk om te gaan shoppen voor een wenkbrauwpoeder. Elke kleur lijkt te donker of is veel te duur. Veel producten voor blondines hebben een rossige ondertoon. Ik heb verder geen idee waarom, denken ze soms dat we er uit willen zien als wortels? Haha. Vandaag laat ik je taupe zien, een van lichtste kleuren.

When you have blonde hair, it isn't fun to look for a perfect eyebrow powder. Every color seems way too dark (or is really expensive). A lot of products for people with blonde hair are a bit orange-toned (i don't know why, but it's true! Do they think we want to like carrots?!) Today i will show you 'taupe' from Anastasia Beverly Hills. 

* NL: Deze blog heb ik ook in het Engels geschreven. Voordat ik dit product kocht, wilde ik graag wat reviews zien. Die waren gewoon onvindbaar, terwijl dit een super fijn product is. Vandaar dat ik hem ook voor buitenlandse lezers schrijf.
EN: This is the first time i've ever written a blog in English. Why? Well, before i bought this product, i looked for reviews online (i do that all the time). I just couldn't find a good review. However, i found this to be a great product, so i decided to write this blog in English as well. Don't mind my writing sometimes, it's been a while since i've learned English LOL. 

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo in taupe- 27,95E via Douglas
Het wenkbrauwpoeder komt in een prachtige, kleine verpakking. Het is echt een ienie-mienie verpakking, maar de verkoopster bij Douglas vertelde me dat dit poeder langer dan een jaar mee moet gaan (bij dagelijks gebruik). Ik mag hopen van wel, want ik vind het poeder namelijk erg duur. Ik heb nog nooit zoveel geld uitgegeven aan een wenkbrauwpoeder. Laat het mijn moeder niet horen...

The product comes in a great package. Like, could it be prettier? I don't think so. It looks super tiny, but it contains a lot of product (0,8g x2). The lady who helped me in the store told me i could use this for many years. Well, i hope so, because i think the product is really expensive. I never paid that much for an eyebrow product. Don't tell my mom, please!
Ik vind het ideaal dat er twee kleuren poeder in zitten. Je kunt de kleuren met elkaar mengen om zo een perfecte match te krijgen, of je maakt wenkbrauwen zoals Nikkietutorials dat doet (de zogenaamde faded brows, een lichter begin en een donker einde). Ik vind de manier van Nikkie super mooi, maar ik krijg het zelf niet echt voor elkaar- zelfs niet na maanden oefenen, haha. Het poeder bevat matterende ingrediënten zoals talc en mica. Ik zie niet echt iets bijzonders, maar mijn huid reageert soms raar op talc. Het geeft mijn huid een overdreven glans waar ik geen fan van ben. De kleuren zijn overigens wel héél licht. Ik schrok er zelfs een beetje van.

I really like Anastasia's way of thinking. She choose for two colors in a package instead of one. You can blend the colors for a perfect match or you can make brows like Nikkie from Nikkietutorials does (a little bit faded, i love that but i just can't do it myself). You can see the ingredients above. It contains mattifying ingredients such as talc and mica. I don't see anything special, but sometimes my skin has a problem with talc. It makes my skin shine like a diamond (and err, i don't want that). It almost shocked me when i saw the colors though. They are sooo light...
Op de bovenstaande foto (sorry voor de pose, het is een Instagram selfie, haha!) heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met het wenkbrauwpoeder. Ik vind het mooi! Het is niet onopvallend zoals ik eerst dacht, maar perfect. Ik kreeg pas te horen dat mijn wenkbrauwen er onnatuurlijk uitzagen (huilen!). Het is ook best lastig. Mijn natuurlijke wenkbrauwen kun je niet zien als ze niet getekend zijn. Ik wil wel íéts boven mijn ogen, maar niet té. Ik denk dat ik heb gevonden wat ik zocht!

I did my eyebrows with the Brow Powder Duo on the pictures above (don't mind the duckface, it's a typical Instagram picture). Recently someone told my eyebrows looked fake (i almost cried, but i guess she was right). I don't think this products makes my eyebrows look fake. Ofcourse, you'll notice them, but i like that. My own brows are reaaaaally blonde, so i want at least something to look at. I think i found what i was looking for!


Hierboven zie je nog even het verschil tussen de andere poeders die ik gebruikte. Ik zie nu wel echt in dat de donkere kleur uit het setje van Catrice (rechtsonder) veel te donker voor me was.

These are the products i used before the Brow Powder. Now i see that the powder on the right is way too dark for me...

Het poeder blijft langer zitten dan andere poeders, dat merkte ik direct. Ik heb het wel eens zo erg meegemaakt dat ik mijn halve wenkbrauw eraf veegde als ik jeuk had, maar dat zal me niet gebeuren met dit poeder. Wel vind ik dat de pigmentatie net iets sterker had gekund. Ik ben nu vrij lang bezig met mijn wenkbrauwen, terwijl ik daar 's ochtends vaak geen tijd voor heb. Toch vind ik het wel waard, omdat de kleur perfect is voor mijn blonde haar.

This powder stays on pretty well. While using another powder, i almost removed my whole eyebrow when i scratched it. That will not happen to me while using the Brow Powder. However, i think the pigmentation could have been better. I spend a lot more time on my eyebrows now. I think it's worth the extra time though, because the color is perfect for my blonde hair.Ik ben heel blij met mijn Brow Powder! Of 'ie echt zoveel geld waard is, hmm. Ik vind hem toch iets te duur. Voor nu ben ik nog wel een tijdje zoet, maar hierna denk ik wel dat ik de Pomade een kansje geef.

For now i'm really happy with the Brow Powder, but i still think it's overpriced. After i finish this (i don't know if i ever will haha) i might try out the Dipbrow Pomade.

7 opmerkingen

 1. Ik ben fan van de poeder. Deze blijft goed zitten en ik doe al meer dan een jaar met de poeder. Ik heb de pommade ook, maar die heeft toch echt een andere ondertoon en is misschien niet geschikt. Een alternatief zou zijn Make Up ForEver Aqua Brow in de lichtste kleur. Ook niet goedkoop,maar wel super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thans voor je reactie! Daar kijk ik inderdaad al een tijdje naar, maar ben MUF nog nooit in de winkel tegengekomen! Heb dus geen idee of er een goede kleur voor me bij zit :-)

   Verwijderen
 2. wauw het resultaat ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het resultaat is erg mooi! Ik vind het ook moeilijk om de juiste wenkbrauwpoeder te vinden :-/ X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt hele mooie/strakke wenkbrauwe <3 Prachtig!

  Liefs,

  Svenja
  www.lovinglifeiseasy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het echt een heerlijk merk, ik ben medium ash!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!