Review: Catrice Last Boost


Van de nieuwe producten van Catrice werd ik behoorlijk enthousiast! Ik gebruik de nieuwe foundation met veel plezier en heb ook nog wat andere producten getest. De Last Boost van Catrice bijvoorbeeld, een soort mascara met 'vezels' die je wimpers langer doen lijken.

Catrice Lash Boost - 4,59 euro

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het product helemaal verkeerd in heb geschat voordat ik het kocht. Ik dacht namelijk dat het een witte basislaag was! Je kent ze vast nog wel, een paar jaar geleden was dat een grote hype en ik was er fan van. Dit product is echter niet vloeibaar of mascara-achtig, verre van zelfs.


Hoe het werkt:
1. Breng een laag mascara aan
2. Breng de Lash Boost aan als de mascara nog niet is opgedroogd
3. Breng nog een laag mascara aan

Wat er precies in zit?

Nylon-66, Dimethicone, Phenoxyethanol


En zo ziet het er uit! Een soort stofvlokjes op een borsteltje. Het is zoals ik zei niet echt vloeibaar. Je merkt wel dat het een klein beetje plakkerig is, maar heel veel.


Hierboven is mijn mascara 'nat'. Ik heb een laag aangebracht.


Hierboven met de Catrice Lash Boost. Het ziet er best gek uit!

De Lash Boost moet wel echt op 'nattige' mascara worden aangebracht, anders pakt 'ie niet. Dat betekent dat je snel moet handelen. Ik vind het een beetje onhandig om met twee borsteltjes in mijn handen te zitten klungelen, maar het gaat redelijk. De stofvlokjes (zo noem ik het maar even) gaan werkelijk alle kanten op. Breng de Lash Boost dus niet bij de aanzet aan, maar meer op het midden en einde van de wimpers. Ik heb er zelf wat last van dat er stofvlokjes in mijn ogen blijven zitten die er soms pas na een paar uur uit willen. Grr. Na de tweede laag mascara zijn de vlokjes zo goed als onzichtbaar en vormen ze samen langere en vollere wimpers.

Ik moet zeggen, het idee is goed, de uitwerking iets minder. Ik zie best wat nadelen aan dit product. Jammer, want het werkt wel goed. Als je van jezelf weinig en/of korte wimpers hebt, is het een fijn product. Je moet alleen een beetje oefenen. Zelf houd ik het liever bij een vloeibare basis.

6 opmerkingen

 1. Ik vind de Lash Boost er niet zo mooi uitzien, vind de mascara alleen mooier zonder die lash boost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm dat is is niet voor mij!
  Want van me zelf heb ik al langere wimpers :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga er niet aan beginnen wat een gedoe :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mis een derde foto, het eindresultaat?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat er geen foto bij zit wat er na de mascara laag over de vezels gebeurde/hoe het er toen uitzag. Ik zou een beetje huiverig zijn idd dat dit toch te veel in je oog komt. Lijkt me niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat jammer zeg, dat zou ideaal geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!