H&M Make Me Blush palette


Laatst stond ik bij H&M en ik zag daar enorm veel leuke beautyproducten. Normaal loop ik er voorbij, maar nu trok het direct mijn aandacht. Wauw! Dit Make Me Blush palette deed me meteen denken aan een palette dat ik heb van Sleek (Blush By 3), dus ik moest hem meenemen. Hij heeft daarnaast ook nog een mooie prijs.

H&M Make Me Blush palette - 3,99Er zitten drie kleuren in:

Peach- Deze zou ik omschreven als zeer licht perzik.
Coral- Koraal! Heel sterk gepigmenteerde koraalkleur.
Bronze- Deze leek me eerst een beetje paars, maar dat valt reuze mee. Het is een mooie bronzer voor een lichte tot medium huidskleur


De ingrediënten.


In de schaduwZonlicht

Zoals je kunt zien is peach wel erg licht. Ik gebruik deze in combinatie met coral, dan is 'ie nog zichtbaar. De bronzer is boven verwachting! Hij valt heel anders uit dan hij er uit ziet in het doosje, en dat bedoel ik positief.

De blush is kwalitatief wel aardig, maar niet fantastisch. Hij lijkt na een paar uurtjes wel van mijn gezicht verdwenen, dus bijwerken is geen overbodige luxe. Mengen met een andere kleur is ideaal, zo gebruik ik hem samen met mijn NYX in taupe. Hij blijft dan wat beter zitten.

Als je echt voor kwaliteit gaat, moet je het palette niet kopen. Ik zou er dan eerder een van Sleek kopen. Dat scheelt een paar euro, maar dan heb je wel iets mooiers. Verder: prima budgetproduct!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!