The Body Shop event 24-10

Gisteren was ik aanwezig op het event van The Body Shop in Amsterdam. Ik was daar namens Eenkadovoor.nl, de blog waar ik voor werk. The Body Shop is een affiliate partner van Eenkadovoor. Ik werd gevraagd om verslag te doen voor de site en doe het natuurlijk ook voor mijn eigen blog! Het was erg leuk om alle nieuwe spulletjes voor de kerst te mogen zien en ruiken en iedereen kreeg ook een goedgevulde goodiebag mee.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel even wennen vond, zo'n event. Ik kende niemand die er naartoe ging. Gelukkig werd iedereen heel vriendelijk ontvangen in De Nieuwe Liefde, wat overigens ook een super leuke locatie was. Het hele event had een relaxte sfeer, echt iets wat je van The Body Shop zou verwachten.

Ik heb vrij veel foto's gemaakt en het leek me leuk om dit aan jullie te laten zien! Ik vind het op andere blogs ook altijd gaaf om de nieuwe collecties te zien, dus vandaar.


Beneden was het ontvangst en daar stond de nieuwe lijn al uitgestald. Ziet er geweldig uit, toch? We hebben even kort wat gedronken en gewacht tot iedereen er was.


Check die boom met sponzen! Die worden ook verkocht. Let ook op de geweldige adventkalender vol cadeautjes :-)


The Body Shop komt met nagellak! Hiervan mochten we twee kleurtjes uitzoeken. De nagellak zal zes euro per stuk gaan kosten.Kijk nou hoe schattig die cadeauverpakkingen zijn! Zeker die appel, geweldig om cadeau te geven (of krijgen, doh) met kerst.


De nieuwe geur: Red Musk.Ik vond het wel grappig de ze tijdens (en voor) de presentatie de naam Kruidvat een aantal keer lieten vallen. Ze zeiden dat het lastig was om met zulk soort winkels te concurreren. Ik werk daar, dus ik begrijp hun punt heel goed. Het zijn toch een beetje 'bulkgoederen'. Ik investeer persoonlijk wel graag in wat duurdere producten met een goede afkomst (zoals TBS, dus).

We kregen te zien hoe arganolie wordt gemaakt (of in elk geval, de productie tot de uiteindelijke 'kern') en er was een filmpje over shea boter. Bizar dat er zoveel werk in de productie zit! Wel een mooie gedachte dat The Body Shop echt investeert in de mensen in minder bedeelde gebieden (in het geval van argan is dat bijvoorbeeld Marokko, maar ook in Italië en Engeland wordt geproduceerd) en een eerlijke prijs aan hun werknemers betaalt. Op deze manier bouwen zij ook een beter bestaan op.


Nagellak en bijbehorende handcreme! Binnenkort wordt dit als een giftset verkocht voor een speciale actieprijs.


Tijdens de presentatie mochten we een goodiebag vullen (in de vorm van deze leuke tas) met producten. We zijn ongelooflijk verwend dus ik wil The Body Shop heel erg bedanken voor de heerlijke producten en leuke, informatieve middag!

Ik ga nog een aantal producten reviewen die in het tasje zaten. Hierbij vast een sneak peek:

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, ik vond het in elk geval tof om er bij te mogen zijn.

1 opmerking

  1. Wat leuk dat je hier aanwezig was! En wat een geluk dat je die leuke goodiebag mocht vullen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!