L'oréal Elvive Extraordinary oil shampoo en conditioner


Kennen jullie de Extraordinary olie van L'oréal nog? Ik gebruik hem nog steeds! Ik vind de olie heel fijn en begreep al niet waarom er geen hele lijn was. Het is nu een aardige tijd later, maar het is eindelijk zo ver. L'oréal komt met een bijbehorende shampoo en conditioner. Yay! Ik nam ze twee weken geleden mee en heb ze uitgebreid getest (samen met mijn huisgenootje, want die heeft 'm vaak gejat haha).

L'oréal Extraordinary Oil shampoo en conditioner- 4,39 euro per stukDe shampoo en conditioner zijn wat duurder dan de rest van de Elvive shampoo's. Jammer, maar het is geen gigantisch verschil (1 euro). De verpakking is zoals alle anderen: simpel met een klikdop.

In de shampoo en conditioner zitten, net als in de Extraordinary Oils, 6 oliën van kostbare bloemen. Ik laat me daar persoonlijk niet door omkopen, want de hoeveelheden zijn meestal zo weinig dat je daar niet veel aan hebt. Laten we het even checken:


Omdat je nu je hoofd moet kantelen en daar helemaal geen zin in hebt, vertel ik het je hier even. Dit is de shampoo. Er zit SLES in, dus voor een heel gevoelige hoofdhuid is hij niet geschikt. Op de achtste plaats in de lijst vinden we het eerste olie-extract: kamille extract (matricaria bloemen extract). Vervolgens komt kokosolie en zonnebloemolie. De rest van oliën zit zo weinig van in dat het te verwaarlozen is. Jammer, maar verwacht.
In de conditioner zitten verschillende soorten alcohol (waarom toch?!), maar de oliën staan hier wel op een gunstige plek verstopt (op het midden ongeveer). De conditioner is niet alleen een prettig product, maar ook nog leuk voor onder de douche. Ik kan me voorstellen dat kleine meisjes dit geweldig vinden: de conditioner is goud met glitters. Ook al ben ik 21, ik word er gelukkig van. De producten ruiken heerlijk, precies zoals de haarolie.

Ik heb de producten uitgebreid getest en vind ze geweldig. De conditioner is wel minder 'gladmakend' dan de shampoo. Als je de shampoo hebt gebruikt heb je echt een 'wow'-gevoel. Je haar wordt er ongelooflijk zacht en gevoed van. Ik krijg echt de neiging om constant m'n eigen haar te aaien, haha. Van de conditioner valt me dat een beetje tegen, maar ook die is prima. Ik heb alleen wel betere 'drugstore' conditioners gebruikt voor mijn haar (Gliss Kur vind ik persoonlijk beter).

Als je droog haar hebt, heb je deze shampoo nodig in je leven. Punt. Ruikt heerlijk, maakt goed schoon, zorgt voor glans en maakt je haar super zacht en pluisvrij. Kan niet beter. De conditioner is ook fijn, maar wel minder. Er zijn, naar mijn mening, betere conditioners te verkrijgen voor eenzelfde prijs.

3 opmerkingen

  1. Klinkt als een fijne shampoo & conditioner :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die alcohol in de conditioner is geen uitdrogende alcohol maar alcoholsoorten die juist terug vettend zijn en deze worden daarom dus ook niet beschouwt als alcohol. Deze soorten alcohol drogen dus totaal niet uit. Je moet alleen opletten voor deze 2: alcohol en alcohol denat.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!