FIJNE KERST!

Lieve lezers van Irispraat.nl,

Via deze weg wil ik jullie prachtige feestdagen toewensen! Het is alweer bijna 2016 en daarmee komen de nieuwjaarswensen. Ik wens jullie allemaal veel geluk, liefde en vooral gezondheid toe én daarmee een heleboel blogplezier :-) Eet jezelf vooral lekker vol (het mag nu!), trek je mooiste kleren aan, plak je meest opzichtige wimpers op en geniet vooral lekker met wie je ook bent deze dagen.


Bedankt voor alle keren dat je deze website hebt bezocht. Misschien kende je me nog niet, of je volgt me al heel lang. Misschien kwam je voor een keertje, en kom je later nog eens terug. Wie je ook bent, ik vind het fantastisch dat je op één of andere manier bij mij terecht bent gekomen ik hoop dat je in 2016 bezoekjes blijft brengen aan Irispraat.nl!

Merry christmas!

x, Iris

1 opmerking

  1. Jij ook een hele fijne kerst Iris! Ik hoop dat je twee hele fijne dagen tegemoet gaat, waarop je kerst viert zoals jij dat wil! Voor mij betekent dat gezellig samenzijn met mijn familie, én vooral de echte betekenis van Kerst vieren: de herdenking van de geboorte van Jezus! Liefs Anniek

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!