Review: Moroccanoil Hydrating Box via JohnBeerens.com


Hi allemaal! Ten eerste sorry voor mijn afwezigheid, ik leer blijkbaar nooit om goed te kunnen plannen (werk en bloggen, oh oh...). Begin vorige week kreeg ik van John Beerens een prachtige Moroccanoil Hydrating box opgestuurd en ik wil je vandaag héél graag laten weten wat ik er van vind!

Moroccanoil Hydrating Box- 49,80 euro

Wat zit er in de box?
- Hydrating shampoo ter waarde van 24,90 euro
- Hydrating conditioner ter waarde van 24,90 euro
- Hydrating mask ter waarde van 15,60 euro

Je krijgt een best mooie doos die van wit leer lijkt en drie producten waarvan er twee fullsize zijn. Het masker is dus gratis- leuk om te proberen! Dit zijn wel echt high-end salonproducten, dus daar betaal je voor. Ik verwacht daardoor wel mega veel kwaliteit.


Hierboven zie je de ingrediënten (klik om uit te vergroten). Zoals je ziet bevatten alle producten veel parfum. Dit ruik je ook heel goed terug. Mocht je daar niet van houden, skippen. Ik kan ook alvast verklappen dat het geen shampoo is voor iemand met heel futloos en plat haar.Shampoo

De shampoo ruikt verrukkelijk en is vrij zuinig in gebruik. Schuimt niet héél erg, maar reinigt goed. Mijn haar glanst wel behoorlijk na gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat deze me niet per se omver heeft geblazen, omdat ik toch echt conditioner nodig heb. Daarnaast maakt het mijn haar enigszins 'zwaar'. Als je futloos of dun haar hebt, krijg je met deze shampoo geen volume. Meer iets voor iemand met dik of veel haar, dus.

Conditioner

Ook de conditioner ruikt heerlijk! Hij is vrij dun, niet heel zuinig in het gebruik. Ik gebruik hem alleen in de punten. Deze conditioner is echt GOUD. Het maakt mijn haar zo zacht en soepel! Ik ben verliefd.

Masker

Het masker is iets dikker dan de conditioner. Wat ik best bijzonder vind is dat er op de verpakking staat dat je moet stoppen als je verbetering in het haar ziet. Wow, dan moet het product wel écht heel goed zijn. Meestal willen fabrikanten toch dat je blijft kopen- of niet soms? Ik heb het masker nu één keer gebruikt in combinatie met de full-Moroccanoil-family (dus ook de olie) en wauw, dat is echt een filmsterrenbehandeling, haha. Zo luxe- mijn haar ruikt de hele dag goddelijk, glans als een gek en is super gevoed.


Op deze foto kun je zien hoe glanzend mijn haar er van wordt. Wow. Zeker voor geblondeerd haar zijn deze producten ontzettend fijn. Ik heb hier ook de Moroccanoil Treatment (light) gebruikt.

Ik zou persoonlijk eerder een losse conditioner of een masker aanschaffen, dan deze box. Die zijn wat mij betreft het geld echt waard. De Moroccanoil Treatment (klik) moet je ook hebben, maar dat is een ander verhaal :-) De shampoo is ook prima, maar vind ik in verhouding iets te duur. Als je 25 euro voor een shampoo vraagt, moet dat fantastisch zijn en niet minder.

Verder vind ik Moroccanoil sowieso een briljant merk. De producten ruiken mega lekker en je merkt écht verschil op lange termijn. Je koopt de producten in de webshop van John Beerens. De box is in elk geval een zéér luxe kerstcadeau, ik zou het totaal niet erg vinden om er nog een onder de boom terug te vinden ;-)

4 opmerkingen

 1. Wauw inderdaad je haar glanst, dan moeten het dan wel erg fijne producten zijn! Ik vind de haar olie erg fijn :) , maar nu ben ik ook wel benieuwd naar de conditioner en de masker! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne review, ik was hier namelijk zo benieuwd naar! Ik gebruik het haarserum van Maroccan Oil, die is echt ontzettend fijn. Maar misschien is de complete producten-lijn iets te veel van het goede voor mijn portemonnee, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me heerlijke producten, heb er al zoveel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat klinkt de conditioner en het masker fijn! Deze wil ik zeker nog eens graag proberen

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!