Review: Decubal douchegel & douchefoam


Een week of twee geleden maakte ik kennis met de gezichtsverzorgingsproducten van Decubal. Deze bevielen me zo goed dat ze inmiddels in mijn vaste routine opgenomen zijn. Ik laat je vandaag nog twee producten zien: de douchegel en de douchefoam! Benieuwd of ik daar net zo'n fan van ben? Lees dan verder!

Decubal Douchefoam - 8,99 euro*
Decubal Douchegel - 8,99 euro*
Decubal heeft een onderzoek gedaan voordat ze deze producten ontwikkelden. Uit onderzoek van hun fans bleek dat 67% toch graag een geur aan hun doucheproduct wil, maar 24% van de deelnemers gaf aan last te hebben van parfumallergie. Decubal wist uiteindelijk een allergeenvrij parfum te ontwikkelen waardoor deze producten ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.

DouchefoamInfo

De douchefoam bevat een frisse citroengeur met een vleugje lavendel(allergeenvrij). Het bevat vitamine B5 voor een zachte huid en glycerine voor intense hydratatie. Het product bevat geen parabenen.
Decubal douchefoam geeft een super dik schuim! Ik heb nog nooit eerder zo'n vol schuim gezien, niet bij Rituals en ook niet bij Hema. Wooohh. Heel erg fijn vind ik deze dan ook. De geur is citroenachtig met een vleugje lavendel. Die lavendel ruik ik er persoonlijk niet heel erg goed in terug. Het is wel echt een geur voor iemand die citrus lekker vindt. Ik hoop dat Decubal binnenkort met nog meer geuren komt, een beetje een kruidige geur lijkt me ook heel lekker in de winter.

Een paar dingen vielen me op tijdens gebruik. Je moet het kopje waar het product uitkomt vrij hard indrukken (gaat soms lastig met natte handen). Er komt een MEGA vol schuim uit waar ik helemaal dol op ben en het product ruikt best sterk. Het fijne van het product (en waar het allemaal op draait natuurlijk) is dat dit product de huid absoluut niet uitdroogt. 10 out of 10!

Douchegel
Info

Het product bevat net als de douchefoam een allergeenvrij parfum en daarnaast kokosnootolie voor een zachte huid. Ook de douchegel is vrij van parabenen. Het bevat daarnaast 1% lipiden (een vetachtige stof waardoor je huid niet gestript, maar gevoed wordt).


Het product is zoals je kunt zien doorzichtig. Ik ben hééééél erg fan van de douchegel! De douchegel heeft dezelfde geur als de douchefoam, maar hier ruik in nét iets meer lavendel in terug. Ik vind deze geur iets milder en daarom net wat lekkerder. Het droogt je huid helemaal niet uit en is daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid óf voor de droge winterhuid.

Misschien klinkt het vreemd, maar ik heb in de winter altijd een kurkdroog decolleté. Ik gebruik daarom liever geen zwaar geparfumeerde producten. Ik merk dat ik echt baat heb bij de producten van Decubal- ik heb echt m'n nieuwe favoriete merk ontdekt! Ik stem voor nog meer geuren, dan ben ik helemaal tevreden :-) De producten zijn momenteel te verkrijgen via de webshop van Decubal en later ook bij De Tuinen/ Holland & Barett.

*Ik heb deze producten ontvangen ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Check mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Ik kende dit merk nog helemaal niet, leuk om er iets over te lezen! Voor mijn gevoelige huid denk ik dat dit wel super fijn zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!