Waarom de herfst toch (een beetje) leuk is

Eerlijk is eerlijk, ik heb niets met de herfst. Het is misschien wel mijn minst favoriete seizoen- sterker nog, het ís mijn minst favoriete seizoen. Het is vaak koud, nat en druilerig waardoor ik soms helemaal geen zin heb om überhaupt de deur uit te gaan. Benieuwd naar waarom de herfst toch (een beetje) leuk is? Lees verder!
Cotton light balls en kaarsjes

Ik ben helemaal verliefd op cotton light balls. Inmiddels heb ik twee snoeren met in totaal 30 balletjes. Het geeft een super gezellige sfeer door het gele, gedempte licht. Je kunt ze onder andere HIER kopen, maar ook in verschillende interieurwinkels. Ik heb mijn oude snoer en balletjes van eBay. Naast de cotton light balls brand ik graag geurkaarsjes, dat maakt het extra sfeervol.


De veel te lekkere limited editions van Starbucks

Kijk de foto dan! Het water loopt me alweer in mijn mond, haha. Dit taartje is er sinds een paar weken en zooooooooooooo lekker. Het is de gingerbread caramel cheesecake en ik vind het één van de lekkerste taartjes die ik ooit heb gegeten. Voordat het jaar voorbij is- probeer deze! En pak er een drankje bij met een winterse smaak. Hmmm.
Herfstige kleuren lipstick en nagellak

Ik ben niet per se een heel seizoensgebonden persoon als het om kleur gaat, maar dit seizoen vraagt absoluut om mooie, donkere plum- en roodtinten. Mijn favorieten zijn Mac Fashion Revival, Kiko 909, Chanel Esprit en Kat von D's Lolita. Daarnaast doop ik mijn nagels ook in een donkerder tintje. Mijn favorieten zijn Essie Leading Lady, Essie Skirting The Issue en Partner in Crime (van links naar rechts op de foto en toevallig op volgorde van hoe mooi ik ze vind :-))


Geoorloofd lang in bed liggen (of er stiekem een paar uurtjes vroeger in springen)

Ik ben altijd al een slaperig persoon geweest. Ik ga het liefst rond half 11-11 uur slapen en ik sta meestal niet voor 8 uur op. Nu het vaak zo koud en druilerig is zou ik (net als Doug en Vicky) het liefst de hele dag in bed blijven liggen! Ik vind het bijna stom om op te staan en geld te verdienen, haha.

Wat vind jij van de herfst?

2 opmerkingen

  1. omg die cheesecake ziet er te lekker uit misschien volgende week ff langsgaan de starbacks zit toch naast mijn treinspoor :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook geen herfst fan :) maar dankzij je blog zie ik de fijne dingen die aan de herdsg verbonden zijn nu ook :)

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!