Favorieten: oktober

De koude wintermaanden zijn begonnen en eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk! Mijn huid voelt af en toe zo droog als een woestijn en sommige producten werken niet zo fijn als in de zomer. Ik heb een aantal favorieten verzameld van oktober en die laat ik je vandaag zien!

Ps. Sorry voor het gebrek aan posts deze week! Ik probeer minimaal drie posts per week te plaatsen sinds ik voor Brabants Dagblad werk. Daarnaast heb ik net een nieuwe laptop waardoor ik heel veel foto's kwijt ben geraakt.Sweet Apple Pie hugs van Treaclemoon

Dit is de lekkerste, meest winterse geur die ik ooit heb geroken. Deze producten komen uit Duitsland (DM) en helaas is in Nederland niet exact dezelfde fles verkrijgbaar. Het product in Nederland is groen, maar de geur is (bijna?) hetzelfde. Zooo lekker! Inderdaad appel, maar dan niet fris- eerder een beetje kruidig. Ik ben er heel dol op! De douche kost 3,95 en de mini bodylotion 0,95 euro.


Lush Cup O' Coffee scrub

Zin in een bakje? Ik wel! Een bakje Cup O' Coffee van Lush, welteverstaan. Wat een ongelooflijk fijne scrub is dit. Als je hem van je gezicht af haalt, is je gezicht zacht als nooit tevoren. Kost 9,95 euro en je haalt er véél maskertjes uit.


Kiko Precision make up blender

Heel schoon is het niet, zo'n sponsje om je foundation mee te doen. Het werkt wel fijn! Deze van Kiko kost 6,95 en ik ga hem nog uitgebreid reviewen. Door de gekke vormen die er in zitten kun je de meest moeilijke plekken (neusvleugels ed) makkelijk bereiken. Hij neemt niet heel veel water op, maar verder is 'ie erg goed!


Per toeval kwam ik de Rituals Soft Cleanser tegen. Hij had een beetje korting (8,50 euro in plaats van 13,50), dus ik besloot hem eens te proberen. Hij heeft een bijzondere formule: als je hem opsmeert voelt het als dikke zalf, met water erbij wordt het schuim. Ook bij dit product geldt: je huid wordt er zóóó zacht van, heerlijk!


Ik reviewde eerder deze week de Nivea Aftershave balm. Mijn mening is onveranderd! Heel erg fijn. Helpt niet tegen mijn glans, maar strijkt mijn poriën wel volledig glad. Love, en dat voor maar 7,49. De complete review vind je onder deze post.


Een mascara! De Volume Million Lashes van L'oréal beviel mij ontzettend goed. Het borsteltje is gebogen waardoor je alle wimpers meepakt en je krijgt er inderdaad veel volume en lengte van. Hij is aan de prijzige kant (17,49), maar gelukkig vaak in aanbieding. Aanrader.

Ken jij een van mijn favorieten? Wat vind je er van?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!